H πίστη μας στο Λιανεμπόριο

Φυσικά, τα τελευταία χρόνια μόνο εύκολα δεν ήταν στην Ελλάδα. Το γνωρίζουμε όλοι καλά. Τα δεδομένα ανατράπηκαν, οι σταθερές εξαφανίστηκαν, τα πάντα τέθηκαν υπό αμφισβήτηση, υπό εξέταση, υπό αμφιβολία. Ζούμε κάτι πρωτόγνωρο, το οποίο δεν έχουμε ακόμη κατορθώσει να κατανοήσουμε και ως εκ τούτου να υπερκεράσουμε. Υπάρχουν, όμως, καταστάσεις, πρόσωπα, θεσμοί και οργανισμοί που μας βοηθούν σε αυτή την προσπάθειά μας, να βρούμε κάτι για να στηριχθούμε, καθώς πορευόμαστε στα σκοτεινά και αχαρτογράφητα νερά του σήμερα. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι και επιχειρήσεις που μπορούμε να εμπιστευόμαστε. Μπορούν να εντοπιστούν σε διάφορους κλάδους και σε πολύ σημαντικό βαθμό στο Λιανεμπόριο και τη Βιομηχανία.
archive

Tα RetailΒusiness Αwards «γεννήθηκαν» το 2002 με πάγιο και ξεκάθαρο στόχο να στηρίξουν τις υγιείς δυνάμεις της αγοράς. Η πίστη μας στο Λιανεμπόριο και τη Βιομηχανία μάς οδήγησε σε αυτή την απόφαση τότε και η ίδια είναι που αποτελεί το κίνητρό μας και σήμερα, 15 χρόνια μετά.

"Ιn Retail we Trust" είναι το κεντρικό μήνυμα της φετινής διοργάνωσης των RetailBusiness Αwards 2016 και αποτελεί μια ξεκάθαρη απόδειξη της φιλοσοφίας μας. Η πίστη μας στο ελληνικό λιανεμπόριο παραμένει σταθερή όλα αυτά τα χρόνια και μας οδηγεί φέτος για ακόμη μια φορά στην επιβράβευση των υγιών δυνάμεων του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, που συνεχίζουν να αποδεικνύουν τη δυναμική τους, επενδύοντας, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και στηρίζοντας τους καταναλωτές.

Φυσικά, τα τελευταία χρόνια μόνο εύκολα δεν ήταν στην Ελλάδα. Το γνωρίζουμε όλοι καλά. Τα δεδομένα ανατράπηκαν, οι σταθερές εξαφανίστηκαν, τα πάντα τέθηκαν υπό αμφισβήτηση, υπό εξέταση, υπό αμφιβολία. Ζούμε κάτι πρωτόγνωρο, το οποίο δεν έχουμε ακόμη κατορθώσει να κατανοήσουμε και ως εκ τούτου να υπερκεράσουμε.

Η διοργάνωση συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας και από μόνη της αυτή η πραγματικότητα σηματοδοτεί τη σημαντικότητα του θεσμού που στηρίζει τον κλάδο του λιανεμπορίου από το 2002.

Υπάρχουν, όμως, καταστάσεις, πρόσωπα, θεσμοί και οργανισμοί που μας βοηθούν σε αυτή την προσπάθειά μας, να βρούμε κάτι για να στηριχθούμε, καθώς πορευόμαστε στα σκοτεινά και αχαρτογράφητα νερά του σήμερα. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι και επιχειρήσεις που μπορούμε να εμπιστευόμαστε. Μπορούν να εντοπιστούν σε διάφορους κλάδους και σε πολύ σημαντικό βαθμό στο Λιανεμπόριο και τη Βιομηχανία.

Εμείς, από την πλευρά μας, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να συγκαταλεγόμαστε στις σταθερές του χώρου, στους θεσμούς, που παρά τις προκλήσεις, δηλώνουν πάντα το «παρών», στους θεσμούς που η αγορά μπορεί να έχει πάντα -και χωρίς αστερίσκους- εμπιστοσύνη. Η διοργάνωση συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας και από μόνη της αυτή η πραγματικότητα σηματοδοτεί τη σημαντικότητα του θεσμού που στηρίζει τον κλάδο του λιανεμπορίου από το 2002.

Για άλλη μια χρονιά η Direction και το περιοδικό RetailBusiness, με τη συνεργασία του ΣΕΛΠΕ και της ΕΣΕΕ και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν όλους όσοι οδηγούν τον κλάδο πάντα μπροστά, αποδεικνύοντας πως το Λιανεμπόριο παραμένει πάντα ισχυρό μπροστά στις προκλήσεις.

Οι νικητές της φετινής διοργάνωσης, καθώς και όλοι οι υποψήφιοι που διεκδίκησαν ένα από τα βραβεία, αξίζουν θερμών συγχαρητηρίων. Μέσα σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για την ελληνική οικονομία και αγορά έχουν κατορθώσει να καταγράφουν επιτυχίες και να επιδεικνύουν αποτελέσματα.

Είναι αυτοί για τους οποίους «γεννήθηκε» πριν από ακριβώς 20 χρόνια το περιοδικό RetailBusiness. Aυτοί για τους οποίους διοργανώσαμε για πρώτη φορά τα RetailBusiness Awards πριν από 15 χρόνια.

Oι υγιείς δυνάμεις και οι πρωταγωνιστές της αγοράς...

Η HuffPost Greece είναι χορηγός επικοινωνίας των Retail Awards που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Δημοφιλή