Ψυχοπαθής ο πιστολέρο

Ψυχοπαθής ο πιστολέρο (Βίντεο- ντοκουμέντο)
eurokinissi

Εφόδους σε σπίτια που σχετίζονται με τον Αλβανό κακοποιό που "γάζωσε" με καλάσνικοφ το νυχτερινό μαγαζί "Έτσι Απλά" στο Μικρολίμανο πραγματοποιεί τις τελευταίες ώρες η Αστυνομία. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη ανησυχία στις Αρχές είναι ότι ο δράστης συνδυάζει το ποινικό παρελθόν με τη ψυχολογική διαταραχή που τον διακατέχει. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν δίστασε να γαζώσει κόσμο που δεν είχε καμία σχέση με τις τυχόν διαφορές που θα μπορούσε να έχει με οποιονδήποτε βρισκόταν στο χώρο του νυχτερινού μαγαζιού.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν από νωρίς σήμερα στη διάθεσή τους τα στοιχεία της ταυτότητάς του και τη φωτογραφία του. Από το φάκελό του στην Ασφάλεια αντλούν στοιχεία που βοηθούν τις έρευνες, ενώ μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. στήνονται προκειμένου να μη διαφύγει από την Αττική. Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να δοθούν στη δημοσιότητα ύστερα από εισαγγελική εντολή τα στοιχεία της ταυτότητάς του και η φωτογραφία του.

Το όνομά του βρίσκεται στη διάθεση των αστυνομικών αρχών, ενώ εντός ολίγων ωρών αναμένεται εισαγγελική εντολή για να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του.

Πηγή βίντεο: Alpha, MEGA

Δημοφιλή