Στυλ

Η διεθνώς αναγνωρισμένη σχεδιάστρια κοσμημάτων μας ταξιδεύει από το χθες της «Μαγείας» στο σήμερα και μας αφυπνίζει για την «Ελίζα», το σωματείο στο οποίο είναι αντιπρόεδρος.
Μπορεί η υψηλή ραπτική να θεωρείται τέχνη στον χώρο της μόδας, δεν παύει όμως να μας αποκαλύπτει γραμμές, υφάσματα και χρώματα που έχουν εποχικό προβάδισμα.
Η ανανεωμένη σχεδιαστικά συλλογή συνδυάζει την πλούσια ιστορία του brand,  μέσω χειροποίητων δημιουργιών και παράλληλα αναδεικνύοντας σύγχρονες τεχνολογίες.
Παρέα με τους Χολιγουντιανούς σταρ "παρέλασαν" οι οίκοι Chiaparelli, Christian Dior, Giambattista Valli, Balenciaga, Louis Vuitton, Armani Prive, Atelier Versace και πολλοί άλλοι.
Η Μαρία Ροδοπούλου μιλά στη HuffPost για την μόδα που παράγεται στην Ελλάδα και τις προκλήσεις της. Στο πλευρό της στη δουλειά και τη ζωή, ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας Μιχάλης Στρατινάκης.
Οι ανοιξιάτικες πασαρέλες μας έχουν δώσει τις πιο πλούσιες εικόνες σε γραμμές, σχέδια και χρώματα.
Είχε τη χαρά ενός μικρού παιδιού, το έξυπνο χιούμορ ενός ενήλικα, τον αυτοσαρκασμό και τη σοφία που αποκτά κάποιος που έχει ζήσει πολλά στη ζωή.
Στις 22 Μαίου 2024 με κεντρική θεματική “ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΓΗ: Φύση, Υλικά, Βιωσιμότητα & Τεχνητή Νοημοσύνη”. Καλώς ορίσατε ξανά, “Πίσω στη Γη”!
Η Μεσογειακή αρχιτεκτονική είναι συνώνυμο του συναισθήματος και της καθαρότητας. Αντιπροσωπεύει το υλικό από τη γη και την τέχνη που το πλάθει. Τραγουδά την ποίηση και τη φιλοσοφία του τόπου. Στο γραφείο DEPLOT Architects, η αρχιτέκτονας μηχανικός Ουρανία Πικραμένου και η interior designer Δομινίκη Κατραμαδοπούλου εξυφαίνουν μεσογειακές ιστορίες που αντιλαμβάνονται τις ανάγκες των καιρών, αλλά και τη διαχρονικότητα των τόπων.
Η ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ