Έκρηξη Smart: Ποιος είναι ο «πορτιέρης» που ανατινάχθηκε στην Αττική Οδό

Έκρηξη Smart: Ποιος είναι ο «πορτιέρης» που ανατινάχθηκε στην Αττική Οδό
Sooc

Για υποθέσεις ναρκωτικών, εμπόριο γυναικών και πλαστογραφία είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν ο 35χρονος οδηγός του Smart που ανατινάχθηκε προχθές, Δευτέρα, στην Αττική Οδό.

Η πρώτη φορά που κατηγορήθηκε για ποινικό αδίκημα ήταν το 2004 για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη και ακολούθησαν άλλες υποθέσεις στην Αθήνα. Τα τελευταία χρόνια δήλωνε πορτιέρης σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Γλυφάδας.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν με ποια άτομα είχε αντιδικίες και αν αυτά είχαν κίνητρο να τον βγάλουν από τη μέση ανατινάζοντας με εκρηκτικά το αυτοκίνητό του. Οι έρευνες στρέφονται σε κυκλώματα της νύχτας αλλά και άτομα που έχουν κατηγορηθεί για διαρρήξεις ΑΤΜ, διότι στο σπίτι του νεκρού βρέθηκαν φιάλες προπανίου που παραπέμπουν σε επιθέσεις σε ΑΤΜ.

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει ότι η έκρηξη στο Smart οφείλεται σε εκρηκτικό μηχανισμό, κάτι που, ωστόσο, θεωρείται, σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ πιθανό. Στην περίπτωση αυτή μάλλον έχει χρησιμοποιηθεί «υψηλό» εκρηκτικό –ίσως ζελατοδυναμίτιδα- που δεν αφήνει πίσω του ίχνη.

Στο σπίτι όπου ζούσε μαζί με την 26χρονη Αλβανίδα φίλη του βρέθηκαν χθες σε έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. , μεταξύ άλλων, δύο πιστόλια, ένα περίστροφο, μία χειροβομβίδα, 103 σφαίρες, ένα σπρέι χημικών ουσιών, μία σιδερογροθιά και μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Δημοφιλή