Ψωμιάδης: Αν για το καλό της πατρίδας πρέπει να γίνουμε αριστεροί, εγώ θα γίνω πρώτος. «Γατόνι» ο Τσίπρας

Ψωμιάδης: Αν για το καλό της πατρίδας πρέπει να γίνουμε αριστεροί, εγώ θα γίνω πρώτος. «Γατόνι» ο Τσίπρας
Eurokinissi

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συστράτευσης με την κυβέρνηση ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ, Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «αν για το καλό της πατρίδας πρέπει να γίνουμε αριστεροί, εγώ θα γίνω πρώτος».

Παράλληλα, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, «γατόνι, που ξέρει ότι αν προσεταιριζόταν τον ίδιο, θα ανέβαινε κάποιες μονάδες. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι υπάρχουν δυνάμεις, συνιστώσες που θα του προκαλούσαν πρόβλημα εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο- τονίζοντας ότι το προσκλητήριο είναι εθνικό.

Ο κ. Ψωμιάδης υποστήριξε ότι «όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη και να στηρίξουμε την κυβέρνηση», διευκρινίζοντας ότι ψήφισε κεντροδεξιά οικογένεια και πάλι θα ψηφίσει κεντροδεξιά, ωστόσο εάν κάποιοι νομίζουν ότι ο Ψωμιάδης μπορεί να προσφέρει, τότε θα βοηθήσει. Εν συνεχεία, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον παλαιών πολιτικών δυνάμεων, κάνοντας λόγο για ύπαρξη «κομματικών ζόμπι που σκέφτονται μόνο την επιβίωσή τους» και εκτιμώντας ότι «για να γεννηθεί κάτι καινούριο πρέπει να πεθάνει το παλιό».

Δημοφιλή