Το μοντέλο Κασσάνδρα Μπάνκσον ανακάλυψε στα 22 του χρόνια ότι έχει δύο κόλπους

Το μοντέλο Κασσάνδρα Μπάνκσον ανακάλυψε στα 22 του χρόνια ότι έχει δύο κόλπους

Όπως οι περισσότερες γυναίκες, η Cassandra Bankson έχει δύο μάτια, δύο αυτιά, δύο χέρια και δύο πόδια.

Το 22χρονο μοντέλο έχει όμως επίσης δύο κόλπους, δύο μήτρες και δύο τραχήλους, κάτι που ανακάλυψε πέρυσι όταν πήγε να δει ένα γιατρό επειδή είχε πόνους στη μέση.

Συνήθως, ο γυναικείος κόλπος είναι μία μεγάλη κοιλότητα, αλλά οι κόλποι της Bankson είναι τελείως ξεχωριστοί. Πρόκειται για μία κατάσταση που είναι γνωστή ως «uterus didelphys».

«Δεν ήξερα τι να κάνω με αυτό. Ήμουν απλώς σοκαρισμένη αλλά δεν το αφήνω να με εμποδίσει στη ζωή μου,» δήλωσε σχετικά στο Barcroft TV.

To «uterus didelphys» συναντάται σε λιγότερες από 100 γυναίκες παγκοσμίως, σύμφωνα με το India Today.

ΔΕΙΤΕ την Cassandra Bankson να διηγείται πώς έμαθε ότι έχει δύο κόλπους:

H Bankson λέει ότι αυτή η ανακάλυψη την βοήθησε τελικά να εξηγήσει πολλά από τα θέματα που αντιμετώπιζε ενώ μεγάλωνε.

«Όταν ήμουν νεότερη πήγαινε στον γιατρό επειδή αιμορραγούσα για 28 ημέρες ή επειδή είχα δύο φορές περίοδο τον μήνα. Αλλά ποτέ δεν υποτεύθηκαν ότι είχα και δεύτερο κόλπο,» δήλωσε, σύμφωνα με τη Mirror. «Είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις επειδή δεν γνωρίζεις εάν η περίοδός σου θα κρατήσει μία εβδομάδα ή τρεις.»

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νεαρό μοντέλο ίσως επηρεάσει την ικανότητά της να κάνει παιδιά. Οι πιθανότητες αποβολής, πρόωρης γέννας ή μωρών με χαμηλό βάρος είναι υψηλές στις γυναίκες που έχουν «uterus didelphys».

Ωστόσο, το 2011, η Rinku Devi, 28 χρονών από την Ινδία, γέννησε δίδυμα, ένα από κάθε μήτρα.

Δημοφιλή