Σκύλος επιτέθηκε σε 9 άτομα. 7 τραυματίες, με τους 2 να νοσηλεύονται

Σκύλος επιτέθηκε σε 9 άτομα. 7 τραυματίες, με τους 2 να νοσηλεύονται

Άγνωστοι είναι οι λόγοι επίθεσης σκύλου εναντίον 9 ατόμων στο Νέο Ρύσιο της Θεσσαλονίκης, που είχε ως αποτέλεσμα κάποιοι εξ αυτών να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του seleo.gr, αρχικά ο σκύλος επιτέθηκε σε 6 άτομα, που προσπάθησαν να τον διώξουν χωρίς επιτυχία. Στη συνέχεια, επενέβη η Πυροσβεστική και η αστυνομία, αλλά ο σκύλος – ράτσας American Staffordshire- δεν σταματούσε και επιτέθηκε μάλιστα και σε μία αστυνομικό, έναν πυροσβέστη και έναν εθελοντή που έσπευσε να βοηθήσει. Το περιστατικό έλαβε τέλος αφού αστυνομικός τραυμάτισε τον σκύλο στο πόδι και, όπως αναφέρεται, το ζώο προσπαθώντας να ξεφύγει χτυπήθηκε από αυτοκίνητο εν κινήσει.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι τραυματίες είναι επτά και μεταφερθούν σε νοσοκομείο της πόλης. Μεταξύ των τραυματιών ήταν και ένα παιδί 13 ετών, ενώ 2 εξ αυτών εξακολουθούν να νοσηλεύονται και σήμερα Σάββατο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Το περιστατικό συνέβη στο 14ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας, στη στροφή Ρυσίου, κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Δημοφιλή