Μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στην Αγχίαλο Βόλου για τη σύλληψη των «ληστών του Διστόμου»

Μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στην Αγχίαλο Βόλου για τη σύλληψη των «ληστών του Διστόμου»
EUROKINISSI

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στη Χρυσή Ακτή στην Αγχίαλο Βόλου, για τη σύλληψη των διαβόητων «ληστών του Διστόμου». Στην επιχείρηση πάνοπλοι άνδρες της ΕΚΑΜ όπως και ειδικό κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής που είχε πληροφορίες εδώ και μέρες ότι οι ληστές βρίσκονται σε κρησφύγετο στον Αγχίαλο.

Κατά την έφοδο των αστυνομικών στο κρησφύγετο σημειώθηκαν πυροβολισμοί και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν συλληφθεί δύο άτομα ενώ ο τρίτος είναι νεκρός. Υπενθυμίζεται ότι οι ληστές του Διστόμου φέρεται να είναι οι Σπύρος Χριστοδούλου- που έχει ταυτοποιηθεί ως ο ένας εκ των συλληφθέντων- και οι Γιώργος Πετρακάκος και Σπύρος Δραβύλας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο τρίτος εκ των ανδρών που εντοπίστηκαν στο κρησφύγετο, αυτοκτόνησε ενώ άλλες αναφέρουν πως τραυματίστηκε θανάσιμα κατά την ανταλλαγή πυρών.

Η αστυνομία εκτιμά πως οι τρεις άνδρες έχουν μετάσχει σε σωρεία ληστών σε τράπεζες και έχουν σχέσεις με άτομα που συνδέονται με το χώρο της τρομοκρατίας όπως ο Νίκος Μαζιώτης.

Στο κρησφύγετο τους βρέθηκε βαρύς οπλισμός (καλασνικοφ, χειροβομβίδες), κατασχέθηκαν τρία αυτοκίνητα οποία εκτιμάται πως έχουν χρησιμοποιηθεί κατά την τέλεση ληστειών σε μεγάλες πόλεις ενώ η αντιτρομοκρατική εξετάζει και ένα φουσκωτό που βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή.

Σπύρος Δραβίλας

Σπύρος Χριστοδούλου

Γιώργος Πετρακάκος

Δημοφιλή