Αυστραλία: Πρότεινε στον άντρα της να την απατήσει με τις φίλες της και μετά ζήτησε διαζύγιο

Αυστραλία: Πρότεινε στον άντρα της να την απατήσει με τις φίλες της και μετά ζήτησε διαζύγιο
Primrose Hill, London, UK
Primrose Hill, London, UK
Daniele Zanni/Flickr

Μια 42χρονη χωρισμένη μητέρα τεσσάρων παιδιών αποκάλυψε στην Αυστραλιανή έκδοση της Daily Mail ότι ο πρώτος της σύζυγος διψούσε συνεχώς για σεξ και η ίδια του πρότεινε να κοιμηθεί με τις ελεύθερες φίλες της.

«Ο άνδρας μου ήθελε σεξ τόσο πολύ που είπα στις αδέσμευτες φίλες μου να κοιμούνται μαζί του ώστε να μην το κάνω εγώ», δήλωσε η Danielle στην εφημερίδα.

Παρόλα αυτά, η εκπαιδευτικός αποφάσισε πως δεν θέλει να έχει σχέση με όλο αυτό και ζήτησε διαζύγιο. Λίγο καιρό μετά η ίδια έγινε το τρίτο πρόσωπο σε μια άλλη σχέση.

Μην θέλοντας να έχει μια παραδοσιακή σχέση, έφτιαξε ένα προφίλ στην πλατφόρμα AshleyMadision.com που έχει σχεδιαστεί για ανθρώπους που θέλουν να διατηρήσουν κάποιο κρυφό δεσμό. Σύμφωνα με την Daily Mail, η γνωριμία της με άνδρες που ήταν δεσμευμένοι την βοήθησε να απολαύσει το σεξ χωρίς δεσμεύσεις. Η ίδια θέτει από νωρίς κάποιους κανόνες προκειμένου να κρατήσει ασφαλή την ιδιωτική της ζωή.

Αναφερόμενη στο γεγονός ότι πολλοί άνδρες επιλέγουν να απατήσουν τις συζύγους τους, η ίδια αποκάλυψε: «Δεν ταιριάζουν σεξουαλικά με τις γυναίκες τους – τις βρίσκουν πολύ βαρετές».

Ο Noel Biderman, διευθύνων σύμβουλος της σελίδας AshleyMadison.com, ισχυρίζεται πως η απιστία είναι πολύ συχνό φαινόμενο και συχνά έρχεται με την άφιξη του πρώτου παιδιού.

«Συχνά, οι γυναίκες εκμυστηρεύονται πως δεν νιώθουν πια όμορφες, ή ότι έχουν πρόβλημα με το σώμα τους λόγω της εγκυμοσύνης, ενώ οι άνδρες αισθάνονται πως το σεξ σε κοντινή απόσταση με το παιδί είναι προβληματική», εξηγεί.

Δημοφιλή