Αυτοί είναι οι 5 πιο σημαντικοί άνθρωποι αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο

Αυτοί είναι οι 5 πιο σημαντικοί άνθρωποι αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο
Amandla Stenberg arrives at the Women in Film 2015 Crystal + Lucy Awards at the Hyatt Regency Century Plaza on Tuesday, June 16, 2015 in Los Angeles. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
Richard Shotwell/Invision/AP
Amandla Stenberg arrives at the Women in Film 2015 Crystal + Lucy Awards at the Hyatt Regency Century Plaza on Tuesday, June 16, 2015 in Los Angeles. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Είναι όλοι τους νέοι και ο καθένας έχει το δικό του όραμα και αποστολή. Με τις πράξεις και τα λόγια τους έχουν καταφέρει όλοι να εμπνεύσουν τη νέα γενιά (ο καθένας με τον τρόπο του) και να γίνουν οι πιο διάσημοι άνθρωποι του διαδικτύου.

5. Felix “PewDiePie” Kjellberg

Παράτησε το πανεπιστήμιο και άρχισε να ασχολείται με το YouTube το 2010. Πέντε χρόνια αργότερα, ο 25χρονος Felix έχει χτίσει μία διαδικτυακή αυτοκρατορία με 35 εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο τους οποίους και αποκαλεί κολλητούς του. Τι το ιδιαίτερο κάνει ο Felix; Ανεβάζει βίντεο από παιχνίδια που παίζει και κάνει κωμικές περιγραφές που ξετρελαίνουν τον κόσμο. Σύμφωνα με στοιχεία, το 2014 έβγαλε 7,4 εκατομμύρια δολάρια από το κανάλι του στο YouTube.

4. Amandla Stenberg

Μπορεί να την αναγνωρίζετε από τον ρόλο της στην ταινία Hunger Games, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που βρίσκεται στη λίστα μας. Αν και είναι μόλις 16 ετών προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τους νέους και ειδικά τις νέες γυναίκες να κατανοήσουν πως να μιλούν και να σκέφτονται για πολύπλοκα θέματα και χρησιμοποιεί πολύ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να το κάνει.

3. Ingrid Nilsen

Φτιάχνει βίντεο ομορφιάς για το ίντερνετ και έχει 3,8 εκατομμύρια θαυμαστές στο YouTube. Η φήμη της δεν έρχεται μόνο από τα διαδικτυακά μαθήματα μακιγιάζ που παραδίδει μέσα από τα βίντεό της, αλλά και από το γεγονός ότι χρησιμοποίησε το ίντερνετ για να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της. «Θέλω να ζήσω τη ζωή μου χωρίς να απολογούμαι γιατί είμαι περήφανη για το ποια είμαι», ανέφερε στο πολύ συναισθηματικά φορτισμένο βίντεό της.

2. Eva Chen

Η δυναμική γυναίκα του χώρου της μόδας, Eva Chen, ξεκίνησε την καριέρα της μέσα από το Instagram φωτογραφίζοντας παπούτσια και αξεσουάρ. Σύντομα το hashtag που χρησιμοποιούσε (#EvaChenPose) έγινε ένα από τα πιο διάσημα και κατέληξε να έχει 430.000 άτομα να την «ακολουθούν».

1. Sanam

Οι selfies της Sanam τράβηξαν την προσοχή της διάσημης τραγουδίστριας, Rihanna, και έκαναν την 25χρονη διάσημη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε συνέντευξη που έδωσε στο Vice, η Sanam αποκάλυψε ότι η διάσημη τραγουδίστρια της έστειλε μήνυμα στο Instagram και την ρώτησε αν μπορεί να την βοηθήσει σε ένα πολύ ειδικό project που ετοιμάζει. Λίγες μόνο μέρες αργότερα, η Sanam ήταν στο πλατό για το μουσικό βίντεο «Bitch Better Have My Money». Η ιστορία της έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έδωσε ελπίδα σε πολλούς νέους που εύχονται κάποια στιγμή να γνωρίζουν από κοντά τους αγαπημένους τους σταρ. Αυτή τη στιγμή γράφει στην ιστοσελίδα Refinery29, για το πως να αγαπά κανείς τον εαυτό του και για προϊόντα ομορφιάς. Περισσότερο απ' όλα, όμως, απολαμβάνει το γεγονός ότι έχει μία πλατφόρμα μέσα από την οποία μπορεί να μιλήσει σε τόσες νέες και ταλαντούχες κοπέλες που δεν έχουν τις ίδιες ευκαιρίες με άλλους ανθρώπους και να βοηθήσει τις γυναίκες να έχουν την προσοχή που τους αξίζει.