Μεϊμαράκης: Το πρώτο νομοσχέδιο να μην είναι κατεπείγον, για να το συζητήσουμε

Μεϊμαράκης: Το πρώτο νομοσχέδιο να μην είναι κατεπείγον, για να το συζητήσουμε
Sooc

Η ΝΔ θα επιθυμούσε «τουλάχιστον το πρώτο νομοσχέδιο να μην είναι κατεπείγον, να μην είναι ένα άρθρο και να υπάρχει η άνεση να το συζητήσουμε» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης προσερχόμενος στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Επίσης, αναφερόμενος στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, είπε ότι θέλει να πιστεύω πως, ως έμπειρος κοινοβουλευτικός, «θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το κύρος της Βουλής. Και σε αυτή την προσπάθεια θα συμβάλουμε όλοι μας. Είχαμε μια εποικοδομητική, καλή συζήτηση. Πιστεύω ότι θα εκφράσει το Κοινοβούλιο αυτόνομα και όχι την κυβέρνηση. Του ζήτησα να μεταφέρει στην κυβέρνηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα επιθυμούσε -και πιστεύει ότι έτσι πρέπει να λειτουργήσει η Βουλή- τουλάχιστον το πρώτο νομοσχέδιο να μην είναι κατεπείγον, να μην είναι ένα άρθρο και να υπάρχει η άνεση να το συζητήσουμε. Διότι, τελικά, το προηγούμενο επτάμηνο, τα κατεπείγοντα ήταν περισσότερα από όσα ήταν τα προηγούμενα χρόνια».

Όπως τόνισε, βρήκε ανταπόκριση από τον κ. Βούτση.

Συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη σχετικά με τα εσωκομματικά αναφέρουν τα εξής: «Την ώρα που προχωράει η διαδικασία, ο κ. Μεϊμαράκης δείχνοντας, τη διάθεσή του για ενότητα και δημοκρατικότητα, και επειδή αυτή τη στιγμή η ΚΕΦΕ έχει την ευθύνη διαχείρισης του κόμματος, προτείνει όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι να έχουν γραφείο στη Συγγρού και να ορίσουν αναπληρωτές σε όλες τις γραμματείες του κόμματος, στη γενική διεύθυνση και στις ΝΟΔΕ. Έτσι θα υπάρχει συναπόφαση στα θέματα διαχείρισης του κόμματος».

Δημοφιλή