Η απάντηση της πορνοστάρ Nikita Bellucci σε θυγατρική της Air France γιατί αστειεύτηκε με το επάγγελμά της

Η απάντηση της πορνοστάρ Nikita Bellucci σε θυγατρική της Air France γιατί αστειεύτηκε με το επάγγελμά της
Instagram

Μια γαλλική αεροπορική εταιρεία ζήτησε συγγνώμη από μια ηθοποιό την βιομηχανίας πορνό όταν μέλος του προσωπικού απαντώντας της στο Twitter υπαινίχθηκε ότι θα κοιμηθεί μαζί της.

Ο λόγος για την Nikita Bellucci η οποία παραπονέθηκε για την καθυστέρηση της πτήσης της από τη Transavia θυγατρική της Air France.

Nuinuit

A photo posted by NIKITA BELLUCCI 🔞 (@nikita_bellucci) on

"Μπορούμε να έχουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την πτήση TO3743. Έχει καθυστερήσει τέσσερις φορές. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία στη Βουδαπέστη” έγραψε στην @TransaviaFR, σύμφωνα με μια μετάφραση από την Local.Fr.

Έχοντας επίγνωση του επαγγέλματος της Bellucci, ένα μέλος της εταιρίας της απάντησε μέσω Twitter: "Η πτήση έχει προγραμματιστεί για της 14:30. εμείς θα προτιμούσαμε να διαρκέσει περισσότερο. Να έχεις μια όμορφη ημέρα. Εξακολουθώ να είμαι διαθέσιμος".

Μετά το άστοχο σχόλιο δεκάδες χρήστες του Twitter υπερασπίστηκαν την πορνοστάρ με αποτέλεσμα η εταιρία να ζητήσει συγνώμη.

"Λυπάμαι που προσβληθήκατε από αυτό το αστείο. Απλώς προσπαθούσαμε να ελαφρύνουμε το κλίμα. Και πάλι, λυπάμαι. Το αεροπλάνο θα φύγει σύντομα."

Δημοφιλή