Το σύνθημα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της λιτότητας #MaziNikame που έριξε το Twitter

Το σύνθημα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της λιτότητας #MaziNikame που έριξε το Twitter
Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Καμπάνια κατά της λιτότητας αρχίζει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ με το σύνθημα «Μαζί Νικάμε».

Η καμπάνια με τίτλο «Έχουμε έναν κόσμο να αλλάξουμε» συνοδεύεται και από ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζοντα μεταξύ άλλων η Άνγκελα Μέρκελ, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

«Σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς η νέα γενιά μπορεί και πρέπει να πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά της λιτότητας, των διακρίσεων και του ρατσισμού. Η δημοκρατία, η αλληλεγγύη, η ισότητα και η κοινωνική δικαιοσύνη δημιουργούν έναν καινούριο δικό μας κόσμο. Έναν κόσμο που αμφισβητεί τους μονόδρομους του νεοφιλελευθερισμού, του ανταγωνισμού και του ατομικού δρόμου, έναν κόσμο που «πασχίζει να γεννηθεί τώρα που το παλιό πεθαίνει». Απέναντι στην Ευρώπη φρούριο εμείς θα χτίσουμε την Ευρώπη της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς, των λαϊκών και νεολαιίστικων αγώνων, την Ευρώπη της Δημοκρατίας. Με παρακαταθήκη τις μάχες που δώσαμε τα προηγούμενα χρόνια συνεχίζουμε να παλεύουμε και σήμερα για μία ζωή με αξιοπρέπεια» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ .

Δεδομένου ωστόσο ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υπέγραψε ένα ακόμη μνημόνιο, το twitter «γλέντησε» το hashtag και το έκανε το πιο δημοφιλές στο ελληνικό twitter.

Ιδού ορισμένα που ξεχωρίσαμε.

Δημοφιλή