5 τάσεις ομορφιάς για την Άνοιξη του 2016 που πραγματικά θα θέλετε να αντιγράψετε

5 τάσεις ομορφιάς για την Άνοιξη του 2016 που πραγματικά θα θέλετε να αντιγράψετε

Πολλοί άνθρωποι εκτός της βιομηχανίας της μόδας στραβώνουν όταν ακούνε για «τάσεις της πασαρέλας» και για πολύ καλό λόγο. Πολλά από τα μαλλιά, τα μακιγιάζ και τα νύχια που βλέπουμε στις επιδείξεις μόδας είναι υπερβολικά και μη ελκυστικά. Αλλά, είμαστε χαρούμενες που μπορούμε να αναφέρουμε ότι υπάρχουν μερικές τάσεις ομορφιάς για την Άνοιξη του 2016 που αξίζει να υιοθετήσετε, ειδικά καθώς η θερμοκρασία θα ανεβαίνει.

Η μπλε σκιά της γιαγιάς έγινε μοντέρνα χάρη στα βλέφαρα των μοντέλων της Diane Von Furstenberg και της Nanette Lepore, σε πράσινους και μπλε τόνους. Νομίζατε ότι τα σκούρα χείλη είναι μόνο για τους χειμερινούς μήνες; Η Anna Sui μας έπεισε ότι να κρατήσουμε το βουργουνδί κραγιόν μας στις τσάντες μας όλο τον χρόνο. Και αποκτήσαμε νέο στόχο για την ημέρα του μανικιούρ παίρνοντας ιδέες από τα λαμπερά γαλλικά μανικιούρ στους οίκους μόδας Tibi και Cushnie et Ochs.

Είστε έτοιμες να ανανεώσετε την ανοιξιάτικη ρουτίνα ομορφιάς σας; Ιδού πέντε τάσεις που είδαμε στις επιδείξεις μόδας και είναι πραγματικά όμορφα, αλλά και εύκολο να «φορεθούν».

1. Μπλε σκιά

Spring 2016 Beauty Runway Trends