Εισβολή ληστών στο σπίτι της γνωστής αισθητικού Τέτας Καμπουρέλη, με πυροβολισμούς και τραυματισμό του συζύγου της

Εισβολή ληστών στο σπίτι της γνωστής αισθητικού Τέτας Καμπουρέλη, με πυροβολισμούς και τραυματισμό του συζύγου της
Sooc

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής η οικογένεια της γνωστής «nail artist» Τέτας Καμπουρέλη μέσα στο σπίτι της στην περιοχή της Βάρης.

Τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους παραβίασαν στις 21.15 παράθυρο της τριώροφης μονοκατοικίας της οδού Αμοργού 3 και εισέβαλαν στο σπίτι κρατώντας όπλα. Οι δράστες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, ενδεχομένως πίστευαν ότι η οικογένεια δεν βρισκόταν στο σπίτι αλλά στον επιτάφιο. Όταν, όμως, μπήκαν στο εσωτερικό του ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με την Τέτα Καμπουρέλη και το σύζυγό της. Αρχικά τους ακινητοποίησαν απειλώντας τους με δύο όπλα, που κρατούσαν οι δύο από τους δράστες. Στη συνέχεια, άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και κοσμήματα, ενώ κατευθύνθηκαν και προς το χρηματοκιβώτιο.

Πάνω στον πανικό ο σύζυγος της Καμπουρέλη προσπάθησε να αντισταθεί παλεύοντας με τον έναν από τους δράστες με αποτέλεσμα ο τρίτος ληστής, ο οποίος κρατούσε λοστό, να τον χτυπήσει στο κεφάλι και να τον τραυματίσει. Για να τρομοκρατήσουν το ζευγάρι έφτασαν στο σημείο ακόμα και να πυροβολήσουν μέσα στο σπίτι, προκειμένου το θύμα να μην επιχειρήσει ξανά να φέρει αντίσταση. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο σύζυγος της nail artist δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σύντομα θα πάρει εξιτήριο.

Οι ληστές τράπηκαν σε φυγή αφού πρώτα πήραν μαζί τους το χρηματοκιβώτιο του ζευγαριού που περιείχε κυρίως κοσμήματα μεγάλης αξίας. Η Αστυνομία πραγματοποιεί εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών που σύμφωνα με την Αστυνομία ανήκουν σε συμμορία που χτυπά πολυτελείς οικίες στα νότια και βόρεια προάστια.

Δημοφιλή