Ινδός αναγκάστηκε να περπατήσει 10χλμ κουβαλώντας τη σορό της γυναίκας του

Ινδός αναγκάστηκε να περπατήσει 10χλμ κουβαλώντας τη σορό της γυναίκας του
YouTube

Η ιστορία ενός άνδρα που περπάτησε 10 χλμ με την κόρη του, κουβαλώντας τη σορό της γυναίκας του έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο.

Ο άνδρας ονομάζεται Dana Majhi και κατάγεται από την Οντίσα της Ινδίας. Όταν το βράδυ της Τρίτης η 42χρονη γυναίκα του πέθανε από φυματίωση σε Νοσοκομείο της Bhawanipatna, εκείνος ζήτησε ένα όχημα για να μεταφέρει το σώμα της στο σπίτι. Μόνο που οι νοσηλευτές ζητούσαν χρήματα και αρνήθηκαν να τον βοηθήσουν.

«Είπα στις αρχές του Νοσοκομείου ότι είμαι φτωχός και δεν μπορώ να πληρώσω για κάποιο όχημα. Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις μου, μου είπαν ότι δεν μπορούν να με βοηθήσουν», δήλωσε σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Μην έχοντας το απαιτούμενο χρηματικό ποσό, ο Majhi αναγκάστηκε να τυλίξει τη γυναίκα του σε ένα σεντόνι και περπατήσει κουβαλώντας το νεκρό της σώμα μέχρι το σπίτι, διανύοντας 10 χλμ. Στο πλευρό του βρισκόταν η 12χρονη κόρη του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνδρας στην πραγματικότητα θα έπρεπε να περπατήσει 60 χλμ, όμως βρήκε στον δρόμο του δημοσιογράφους, οι οποίοι κάλεσαν μια υπηρεσία που προσφέρει δωρεάν μεταφορές νεκρών.

Δημοφιλή