Παππάς: Φέρνουμε ρύθμιση- γέφυρα. Όσοι ονειρεύονται πολιτική αποσταθεροποίηση να αλλάξουν πλευρό

Παππάς: Φέρνουμε ρύθμιση- γέφυρα. Όσοι ονειρεύονται πολιτική αποσταθεροποίηση να αλλάξουν πλευρό
SOOC

Για μια απόφαση που δημιουργεί «αίσθημα αδικίας σε μεγάλο κομμάτι του λαού» έκανε λόγο ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ, στον απόηχο της απόφασης του ΣτΕ.

Όπως είπε, αναστείλεται η εφαρμογή μιας πράξης που έβαζε τέρμα σε καθεστώς ανομίας 27 ετών και «μετέφερε πόρους από πλούσιους συμπολίτες μας σε συμπολίτες που είχαν ανάγκη την αξιοποίηση αυτών των πόρων».

Στη συνέχεια, τόνισε πως η κυβέρνηση είναι προετοιμασμένη και θα νομοθετήσει άμεσα νέα ρύθμιση που θα είναι η ρύθμιση γέφυρα μέχρι να διεξαχθεί ο διαγωνισμός.

«Κάποιοι είχαν επιθυμία να συνεχιστεί το τσάμπα. Δηλώνουμε ευθαρσώς, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση» δήλωσε ο κ. Παππάς, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «δεσμευτική αλλά άδικη».

Όσον αφορά στα περί αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης, ο κ. Παππάς είπε πως τις κυβερνήσεις δεν τις ρίχνουν δικαστικές αποφάσεις, αλλά οι εκλογές, η βούληση του λαού και η δεδηλωμένη στη Βουλή. «Ας μην κάνουν όνειρα αποσταθεροποίησης. Η χώρα και η κυβέρνηση είναι σταθερές και συνεχίζουν».

«Όσοι ονειρεύονται σενάρια πολιτικής αποσταθεροποίησης, να αλλάξουν πλευρό» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, ο οποίος παράλληλα σημείωσε πως «το τζάμπα και η αεροπειρατεία δεν θα συνεχιστούν» και πως ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του.

Δημοφιλή