Βίντεο: Εν ψυχρώ εκτέλεση 25χρονης σωφρονιστικής υπαλλήλου στο αυτοκίνητό της, στη Νέα Υόρκη

Βίντεο: Εν ψυχρώ εκτέλεση 25χρονης σωφρονιστικής υπαλλήλου στο αυτοκίνητό της, στη Νέα Υόρκη
Daily Mail

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης δημοσιοποίησε ανατριχιαστικό βίντεο στο οποίο φαίνεται η στιγμή που μια εκτός υπηρεσίας σωφρονιστική υπάλληλος στη Νέα Υόρκη πυροβολείται και τραυματίζεται θανάσιμα ενώ βρίσκεται στο αυτοκίνητό της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Αλαστάσια Μπράιαν, 25 ετών, πήγαινε στη δουλειά όταν πυροβολήθηκε πολλές φορές στον κορμό και στο κεφάλι στη γειτονιά Φλάτλαντς στο Μπρούκλιν το βράδυ της Κυριακής. Η ίδια καθόταν στο παρκαρισμένο της αυτοκίνητο και μιλούσε στο τηλέφωνο.

Η αστυνομία δημοσιοποίησε το βίντεο με τη στιγμή της εκτέλεσής της επιδιώκοντας να ταυτοποιήσει τους δύο άνδρες που φαίνονται σε αυτό.

Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να πλησιάζει το αυτοκίνητο της Μπράιαν και να πυροβολεί πέντε φορές στο παράθυρο του οδηγού. Σύμφωνα με την αστυνομία, διέφυγε κινούμενος δυτικά και μπήκε σε ένα χρυσού χρώματος Hyundai Elantra.

Η Μπράιαν εργαζόταν στο Anna M. Kross Center στο Rikers Island για έναν μήνα πριν τον θάνατό της. Οι αρχές εκτιμούν πως επρόκειτο για στοχευμένη εκτέλεση, αν και δεν έχει διαπιστωθεί κίνητρο. Αστυνομικές πηγές είπαν στη NY Daily News πως ο ύποπτος ίσως να ήταν πληρωμένος δολοφόνος, ενώ υπάρχουν υποψίες πως κρατούμενος στο Rikers Island ανέθεσε «συμβόλαιο θανάτου».

Σημειώνεται πως ο πρώην φίλος της είχε συλληφθεί 31 φορές και εμπλακεί σε δύο περιστατικά με την ίδια στο σπίτι το 2015, σύμφωνα με τη NY Daily News.

Δημοφιλή