Israeli Centre for Young Leaders: 20 αριστούχοι μαθητές θα επισκεφτούν την Αθήνα

Israeli Centre for Young Leaders: 20 αριστούχοι μαθητές θα επισκεφτούν την Αθήνα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
Alkis Konstantinidis / Reuters

Στις 8 - 12 Ιανουαρίου, 20 Ισραηλινοί αριστούχοι μαθητές της 2ας και 3ης τάξης Λυκείου του σχολείου Blich, στο Ραμάτ Γκάν του Ισραήλ, θα επισκεφθούν την Αθήνα στο πλαίσιο του προγράμματος “Israeli Centre for Young Leaders." Πρόκειται για την δεύτερη επίσκεψη Ισραηλινών μαθητών του συγκεκριμένου προγράμματος στην Αθήνα υπό την διεύθυνση και συνοδεία του επίτιμου Πρέσβη Yitzhak Eldan.

Μεταξύ άλλων, οι Ισραηλινοί έφηβοι θα επισκεφθούν ελληνικά σχολεία, το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, την Βουλή των Ελλήνων, την Πρεσβεία του Ισραήλ, την Ελληνική Εβραϊκή Κοινότητα, το Εβραϊκό Μουσείο και ΜΚΟ. Στα σχολεία θα συναντηθούν με μαθητές της ηλικίας τους προκειμένου να δημιουργηθεί ένας διάλογος μεταξύ της νεολαίας. Απώτερος σκοπός είναι οι νέοι Ισραηλινοί να γνωρίσουν καλύτερα την Ελλάδα, τον πολιτισμό της, την ιστορία και τους ανθρώπους της.

Η επίσκεψη των Ισραηλινών νέων διοργανώνεται από την Πρεσβεία του Ισραήλ στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για την σύσφιξη των διμερών σχέσεων στα πεδία της εκπαίδευσης και της νεολαίας.

Δημοφιλή