Κατακραυγή με προσομοίωση στοματικού σεξ, σε επίσημο δείπνο εταιρείας τεχνολογίας. Καταγγέλθηκε για σεξισμό

Κατακραυγή με προσομοίωση στοματικού σεξ, σε επίσημο δείπνο εταιρείας τεχνολογίας. Καταγγέλθηκε για σεξισμό
youtube

Αυτό που συνέβη στην Κίνα μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, αμαύρωσε το προφίλ μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα της τεχνολογίας στη χώρα και απέδειξε ότι υπάρχει πρόβλημα με κλίμα σεξισμού στην εργασιακή ζωή.

Στο ετήσιο δείπνο της εταιρείας, δύο γυναίκες, συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι προσομοίωσης στοματικού σεξ σε υψηλόβαθμα στελέχη μιας εταιρείας. Δυο γυναίκες στα γόνατα προσπαθούν να ανοίξουν με το στόμα τους τα μπουκάλια νερό που έχουν ανάμεσα στα πόδια τους δύο άνδρες, στελέχη της εταιρείας Tencent, ενώ το υπόλοιπο προσωπικό κοιτάζει και ενθαρρύνει τις δυο κοπέλες να συνεχίσουν το ... έργο τους.

Το άσεμνο βίντεο της εκδήλωσης αναρτήθηκε στην κοινωνική ιστοσελίδα Weibo, προτρέποντας τους χρήστες να κατηγορήσουν την κινεζική εταιρία τεχνολογίας, ότι ενθαρρύνει τον σεξισμό στο χώρο εργασίας.

Μετά την κατακραυγή, η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας το περιστατικό. Δεν οφείλεται σε τίποτα άλλο παρά μόνο σε «ελλειπή επίβλεψη της συμπεριφοράς υπαλλήλων της», όπως ανέφερε. Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι έχουν ήδη τιμωρηθεί υποσχόμενοι ότι κάτι ανάλογο δεν πρόκειται να ξανασυμβεί.

ΠΗΓΗ: Dailymail

Δημοφιλή