Βίντεο: Αστυνομικός χτυπά ένοπλη γυναίκα με περιπολικό, μετά από ανταλλαγή πυρών

Βίντεο: Αστυνομικός χτυπά ένοπλη γυναίκα με περιπολικό, μετά από ανταλλαγή πυρών
Screenshot

Βίντεο από την κάμερα περιπολικού, όπου καταγράφεται η στιγμή που το όχημα χτυπά μια ένοπλη καταζητούμενη γυναίκα η οποία είχε εμπλακεί προηγουμένως σε ανταλλαγή πυρών μαζί τους, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Τούλσα στις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του CBS46, η Μάντισον Σουΐν Ντίκσον ήταν ύποπτη για μια σειρά εγκλημάτων, περιλαμβανομένων δύο πρόσφατων περιστατικών με πυροβολισμούς στην Οκλαχόμα. Στις 18 Μαρτίου αστυνομικοί την εντόπισαν σε ένα όχημα στη νότια Τούλσα. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών. Σύμφωνα με την αστυνομία, στη συνέχεια πήδηξε έξω από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει, συνεχίζοντας να πυροβολεί.

Στο βίντεο φαίνεται το περιπολικό να τη χτυπά κατά το περιστατικό. Όπως ανακοινώθηκε, ο αστυνομικός Τζόναθαν Γκράφτον, με υπηρεσία τεσσάρων ετών στην αστυνομία της Τούλσα, προέβη σε αυτή την ενέργεια για να εξουδετερώσει την απειλή προς τους αστυνομικούς και τους πολίτες της γειτονιάς.

Καθώς δεν ήξεραν πού βρισκόταν το όπλο, ή αν η ίδια αποτελούσε ακόμα απειλή, οι αστυνομικοί συνέχισαν να της φωνάζουν και την χτύπησαν με τέιζερ. «Σε περίπτωση που είχε ακόμα όπλο ή μαχαίρι στο χέρι, κάνουμε προειδοποιήσεις να το πετάξουν» είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Κάποιες φορές τους χτυπάμε με τέιζερ για να φανεί αν τους έπεσε το όπλο ή το μαχαίρι. Πρέπει να απομακρυνθεί το όπλο πριν τους πλησιάσουμε».

Η Ντίκσον πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο από τα τραύματα που υπέστη στο κεφάλι. Σύμφωνα με την αστυνομία, καταζητούνταν για σειρά αδικημάτων πριν το περιστατικό, περιλαμβανομένης χρήσης αυτοκινήτου χωρίς άδεια και χρήσης όπλου δημοσίως.

Δημοφιλή