Φρίκη στο Σοφικό Κορινθίας: Δήλωσε την εξαφάνιση της συζύγου του, ενώ την είχε σκοτώσει ο ίδιος με σφυρί και την έθαψε!

Φρίκη στο Σοφικό Κορινθίας: Δήλωσε την εξαφάνιση της συζύγου του, ενώ την είχε σκοτώσει ο ίδιος με σφυρί και την έθαψε!
Peter Dazeley

Μετά από πολλές ώρες ανάκρισης ο 71χρονος συνταξιούχος «έσπασε» και ομολόγησε τη δολοφονία της 70χρονης συζύγου του στο Σοφικό Κορινθίας.

Ο 71χρονος έπεφτε διαρκώς σε αντιφάσεις μιλώντας στους αστυνομικούς μέχρι που ομολόγησε λέγοντας: «Εγώ τη σκότωσα». Κατόπιν, παρέδωσε στους αστυνομικούς το σφυρί με το οποίο είχε χτυπήσει στις 29 Μαΐου 2017 την άτυχη γυναίκα στο κεφάλι τραυματίζοντάς τη θανάσιμα. Ο δράστης μετά τη δολοφονία μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας και δήλωσε την εξαφάνιση της συζύγου του.

Η σύλληψή του έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου από κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και του Τ.Α. Νέας Ιωνίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Α. Κορίνθου.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στην εξοχική κατοικία του 71χρονου στο Σοφικό Κορινθίας όπου και τον εντόπισε. Μετά την ομολογία ο συζυγοκτόντος οδήγησε τους αστυνομικούς στο Νεκροταφείο Σοφικού, όπου τους υπέδειξε το μέρος που είχε τοποθετήσει τη σορό της 70χρονης, εντός του οικογενειακού τους τάφου.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε σήμερα (4-6-2017) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

Δημοφιλή