Ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τους κατοίκους του Μενιδίου μετά τον θάνατο του 11χρονου. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τους κατοίκους του Μενιδίου. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας
HuffPost Greece

Ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τους κατοίκους του Μενιδίου μετά το θανάσιμο τραυματισμό του 11χρονου Μάριου στο 6ο Δημοτικό σχολείο Αχαρνών.

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι κάτοικοι το απόγευμα του Σαββάτου ενώ δεν έλειψαν τα επεισόδια.

Ομάδα περίπου 15 κουκουλοφόρων εκτόξευσε βόμβες μολότοφ, με στόχο σπίτια Ρομά, στην οδό Μόρνου. Κάποιοι από αυτούς φορούσαν κουκούλες και κράνη, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί τραυματισμοί και προσαγωγές.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος Μενιδίου, Γιάννης Κασαβός, δήλωσε ότι ζητά ραντεβού με τον πρωθυπουργό, καθώς όλες οι υπόλοιπες συναντήσεις με τους υφισταμένους του, έχουν γίνει χωρίς να έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα της εγκληματικότητας. Επίσης δήλωσε ότι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα επαναλαμβάνεται καθημερινά στο ίδιο σημείο, ότι το λουκέτο στο Α.Τ. Θρακομακεδόνων έφερε περαιτέρω υποαστυνόμευση και ότι επιτέλους πρέπει να σταματήσουν οι κάτοικοι της περιοχής να θεωρούνται πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Οι περίπου 300 συγκεντρωθέντες φώναξαν το σύνθημα «Έξω η πρέζα από το Μενίδι», ενώ αρκετοί από αυτούς έφτασαν κρατώντας κάλυκες από τις αυλές των σπιτιών τους.

Δημοφιλή