Αυτά τα λυκειόπαιδα «αγόρασαν» το πρώτο τους σπίτι, εξοργίζοντας το διαδίκτυο

Αυτά τα λυκειόπαιδα «αγόρασαν» το πρώτο τους σπίτι, εξοργίζοντας το διαδίκτυο

Οι χρήστες του διαδικτύου φαίνεται πως έχασαν το χιούμορ τους. Όταν δύο έφηβοι ανέβασαν την φωτογραφία του σπιτιού που υποτίθεται πως αγόρασαν, θέλοντας να κάνουν πλάκα στους φίλους τους, πλήθος κόσμου άρχισε να τους κατηγορεί ότι κάνουν επίδειξη πλούτου με τα λεφτά των γονιών τους.

Όλα άρχισαν όταν η 17χρονη Νατάλια από το Τέξας επισκέφτηκε με το αγόρι της, Τζο Ο' Μπράιαν, τους συγγενείς του τελευταίου στην Βόρεια Καρολίνα. Εκεί, το ζευγάρι ζήτησε να τους βγάλουν φωτογραφία μαζί στην αυλή του σπιτιού όπου φιλοξενούνταν, καθώς έτυχε να φορούν ρούχα στα ίδια χρώματα.

Όταν γύρισε σπίτι της, η Νατάλια παρατήρησε πως η συγκεκριμένη φωτογραφία της θύμιζε εκείνες που συνηθίζουν να βγάζουν τα μεγαλύτερα ζευγάρια όταν αγοράζουν το πρώτο του σπίτι. Θέλοντας να κάνει πλάκα στους φίλους της, η ίδια ανέβασε την φωτογραφία στα social media με την εξής περιγραφή: «Μόλις αγοράσαμε το πρώτο μας σπίτι ενώ είμαστε 17 και 16 ετών. Είμαι πολύ περήφανη για το πόσο σκληρά εργαστήκαμε τα τελευταία χρόνια για να το αγοράσουμε».

Ωστόσο, δεν κατάλαβαν όλοι το αστείο της και η 17χρονη άρχισε να δέχεται σειρά από «δηλητηριώδη» σχόλια.

Δημοφιλή