Μιλούσαν επί 3 χρόνια, δεν είχαν βρεθεί ποτέ, έγιναν viral και συναντήθηκαν για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες

Μιλούσαν επί 3 χρόνια, δεν είχαν βρεθεί ποτέ, έγιναν viral και συναντήθηκαν για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες

Οι δύο νέοι που έγιναν viral όταν αποκαλύφθηκε ότι μιλούν στην εφαρμογή γνωριμιών Tinder τα τελευταία τρία χρόνια, χωρίς να έχουν συναντηθεί, γνωρίστηκαν για πρώτη φορά από κοντά στο πλατό της εκπομπής «Good Morning America».

Όλα άρχισαν όταν ο Τζος Άβσεκ, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Κεντ στις Ηνωμένες Πολιτείες έστειλε ένα μήνυμα μέσω Tinder στην Μισέλ Αρέντας, επίσης φοιτήτρια στο Κεντ. Η ίδια όμως δεν απάντησε αμέσως, αλλά δύο μήνες αργότερα, ζητώντας συγγνώμη και εξηγώντας του ότι είχε πέσει η μπαταρία του κινητού της. Η απάντηση του Τζος ήταν ευτυχώς χιουμοριστική: «Ωω, τον βρήκες γρήγορα. Συνήθως μου παίρνει πέντε μήνες να βρω τον φορτιστή μου».

Οι δύο νέοι συνέχισαν να στέλνουν σποραδικά τέτοιου είδους μηνύματα ο ένας στον άλλον τα τρία τελευταία χρόνια. Πρόσφατα ο Τζος δημοσίευσε τις συνομιλίες τους στο Twitter, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 100 χιλιάδες likes και, όπως ήταν αναμενόμενο, τα νέα έφτασαν στα γραφεία της Tinder. Σύντομα, η εταιρεία τους ανακοίνωσε πως είχαν κερδίσει μαζί ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα και το μόνο που χρειαζόταν να κάνουν ήταν να επιλέξουν το μέρος.

Η πρώτη τους γνωριμία όμως αναμενόταν να γίνει νωρίτερα, πάντοτε όμως κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Μισέλ και ο Τζος είχαν το «πρώτο ραντεβού» τους στο πλατό της εκπομπής «Good Morning America», με την πρώτη να εξηγεί ότι έδειξε επιμονή και... αφοσίωση στον στόχο της να κρατήσει το αστείο.

Δημοφιλή