Η σκηνή που κόπηκε από το «Ο διάβολος φοράει Prada» θα άλλαζε την πλοκή της ταινίας

Πώς αυτή η σκηνή που κόπηκε από το «Ο διάβολος φοράει Prada» θα άλλαζε την πλοκή της ταινίας
Actresses Meryl Streep (L) and Anne Hathaway pose for photographers as they arrive for the screening of their film
Jean-Paul Pelissier / Reuters
Actresses Meryl Streep (L) and Anne Hathaway pose for photographers as they arrive for the screening of their film

Αν είστε από εκείνους και -κυρίως- εκείνες που λάτρεψαν την ταινία «Ο διάβολος φοράει Prada», με τις Meryl Streep και Anne Hathaway, τότε με αυτή την κομμένη σκηνή του φιλμ που κάνει το γύρο του διαδικτύου θα μπείτε σε σκέψεις και σίγουρα θα δείτε το έργο με άλλο μάτι.

Η σκηνή εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2015 και εκτυλίσσεται στο φιλανθρωπικό χορό όπου η Andy (Anne Hathaway) σώζει την υπόληψη της διευθύντριάς της και διευθύντριας του περιοδικού μόδας «Runway Magazine», Miranda Priestly (Meryl Streep), όταν ο σύζυγος της δεύτερης, όντας μεθυσμένος, φέρεται απρεπώς στον εργοδότη της Priestly.

Τότε η Andy, σαν από μηχανής θεός, παίρνει το αφεντικό μακριά από το σημείο, αποσπώντας του την προσοχή με μία ερώτηση, σώζοντας την κατάσταση την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει αμέσως μετά είναι και το πιο «αλλόκοτο» για το χαρακτήρα της Priestly, αφού φαίνεται να ψιθυρίζει στην Andy τις λέξεις «σε ευχαριστώ», με την Andy να χαμογελά, αντιλαμβανόμενη ότι εκτιμήθηκε η βοήθειά της.

Οι φανς της ταινίας αναρωτιούνται γιατί δεν συμπεριλήφθηκε αυτή η σκηνή στην τελική εκδοχή ωστόσο όλοι καταλήγουν στο ότι αυτή η έκλαμψη ευγένειας δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα της Miranda Priestly όπως τον γνωρίσαμε στη διάρκεια του έργου, αφού ακόμα και στο τέλος της ταινίας δε δείχνει να καταλαβαίνει γιατί η Andy αποχωρεί τελικά από την ομάδα της.