Η εξομολόγηση της Σαράποβα για την ιστορία με το ντόπινγκ. «Ήταν σαν σκουλίκι που μπήκε στο μυαλό μου», λέει η αθλήτρια

Δημοσιεύθηκε: Ενημερώθηκε:
MARIA SHARAPOVA
Richard Heathcote via Getty Images
Εκτύπωση

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία της Μαρίας Σαράποβα με τίτλο «Unstoppable: My life so far» και μεταξύ άλλων η Ρωσίδα αθλήτρια αναφέρεται στην ιστορία με το ντόπινγκ, που την κράτησε για αρκετό καιρό μακριά από τα κορτ.

Σύμφωνα με το iNews.co.uk, η διάσημη αθλήτρια φέρεται να είπε: «Ήταν σαν να μπήκε ένα σκουλήκι στο μυαλό μου, το χειρότερο είδος. Δεν είχα ξανανιώσει έτσι. Όποιον και αν συναντούσα, σκεφτόμουν: νομίζει ότι είμαι μια απάτη; Ψεύτρα; Για πρώτη φορά στη ζωή μου, ανησύχησα για το τι πιστεύουν για μένα οι άλλοι».

Υπενθυμίζεται πως η Ρωσίδα αθλήτρια στα τέλη του 2006 ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια τένις στον κόσμο.

Το βιβλίο της Μαρία Σαράποβα θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων από τις 12 Σεπτεμβρίου με την τενίστρια μεταξύ άλλων να κάνει εκτενείς αναφορές στην προβληματική σχέση της με τη Σερίνα, μια τρομακτική παρουσία όπως τη χαρακτήρισε.

H αθλήτρια την άνοιξη του 2016 σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που είχε δώσει είχε παραδεχτεί δημοσίως πως βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ. Η τενίστρια αποκάλυψε πως επί 10 χρόνια έπαιρνε ένα φάρμακο που της είχε συστήσει ο γιατρός της, το οποίο δεν βρισκόταν μέσα στη λίστα με τις απαγορευμένες ουσίες.