Eικονική Επιχείρηση

Trady: Το υπέροχο κουκλάκι-γούρι των μαθητών της Λευκάδας

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 16.08.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Καταλήξαμε να ασχοληθούμε με την παραγωγή και την προώθηση των τοπικών προϊόντων της ορεινής και της ευρύτερης περιοχής της Λευκάδας. Τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε μέσω της συσκευασίας τους να προσελκύουν κυρίως το εφηβικό κοινό προσφέροντας τους μια πιο υγιεινή διατροφή. Θέλοντας να διατηρηθεί η παράδοση του τόπου μας δημιουργήσαμε επίσης και ένα νέο προϊόν, το Trady, το οποίο είναι μία κούκλα-γούρι με λεπτομέρειες που παραπέμπουν στον καρσάνικο τρόπο κεντήματος που είναι μοναδικός στην Ελλάδα και ίσως στην Ευρώπη.

Οι 10 καλύτερες μαθητικές επιχειρήσεις 2016-2017

Newsroom | Δημοσιεύθηκε 10.04.2017

Oι πιο ταλαντούχες μαθητικές ομάδες, με τα πιο καινοτόμα προϊόντα και τα πιο πλήρη ...

Bee ο' balsam: Oι μαθητικές κηραλοιφές που κάνουν «θαύματα»

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 03.04.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Το μήνυμα το οποίο εμείς ως μαθητές θα θέλαμε να περάσουμε τόσο στους συνομηλίκους μας, που πιθανώς κάνουν κι εκείνοι τον αγώνα τους σαν μικροί επιχειρηματίες, όσο και στο καταναλωτικό μας κοινό είναι ότι «Ναι, πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε!» Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και αν και γνωρίζουμε πως το εγχείρημα μας είναι ιδιαίτερα δύσκολο, ξέρουμε πως με ομαδικότητα, συνεργασία καιουσιαστική επικοινωνία μεταξύ μας θα μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας τις απαραίτητες εργασίες! Δεν το βάζουμε κάτω και δεν μας πτοεί η κρίση!

LART: Πρωτοποριακή ιδέα καλλιτεχνικού τουρισμού από μαθήτριες Λυκείου

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 24.03.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Σχεδιάζετε το επόμενο ταξίδι σας στην Ελλάδα; Είσαστε μαθητές, φοιτητές, καθηγητές, επαγγελματίες, ακόμη και ερασιτέχνες στο χώρο των τεχνών; Έχετε κάνει κράτηση εισιτηρίων και οι αποσκευές σας είναι έτοιμες; Ήρθε η ώρα να ζήσετε (Live), να γνωρίσετε (Learn) και να αγαπήσετε (Love) την Ελλάδα, μέσα από τις συναρπαστικές καλλιτεχνικές - δημιουργικές εμπειρίες και αισθητικές συγκινήσεις που σας προσφέρει απλόχερα η LART.

Red Arrow 67: Μαθητές κατασκεύασαν τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο που δεν ανατρέπεται

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 22.02.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Σαν πρώτο βήμα έπρεπε να οργανωθούμε σαν ομάδα, κάθε ένας από εμάς ανέλαβε έναν ρόλο. Άλλος θα ήταν μηχανικός, άλλος ο διαφημιστής, άλλος ο σχεδιαστής, άλλος ανέλαβε την εύρεση χορηγών, άλλος την κατασκευή του αμαξώματος και άλλος την καταγραφή εργασιών, καθώς και του σχεδιασμού business plan. Οι ρόλοι μας δύσκολοι και απαιτητικοί: η συνάντηση των μελών της ομάδας γινόταν μια φορά την εβδομάδα με τη βοήθεια της καθηγήτριάς μας κ. Κουτσιμπού. Σκεφτήκαμε ότι έπρεπε να δώσουμε στην επιχείρηση μας ένα όνομα το οποίο εδόθη: «Μηχανολογικό εργαστήρι ερευνών» και το προϊόν θα είχε το όνομα Red Arrow 67.

ΦΑΕΘΩΝ: Εντυπωσιακή πατέντα μαθητών της Καβάλας για εξοικονόμηση ενέργειας

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 17.02.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Η εικονική εταιρεία ΦΑΕΘΩΝ επιδιώκει να διευρύνει και να εξατομικεύσει την εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας δεδομένου ότι μία σημαντική πλειοψηφία ανθρώπων κατοικεί σε πολυκατοικίες στις οποίες εγκαθίστανται ηλιακοί συλλέκτες μόνο μετά από συλλογική απόφαση. Έτσι, επινοήσαμε ένα προϊόν που αναρτάται στον τοίχο έξω από οποιοδήποτε παράθυρο και φέρει έναν ανακλαστήρα χάρη στον οποίο οι ηλιακές ακτίνες συγκεντρώνονται στο εσωτερικό ενός χώρου.

Εντυπωσιακή καινοτομία μαθητών της Πάτρας: Δημιουργούν αντικείμενα από φύκια!

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 22.01.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Είμαστε μαθητές της Β' Λυκείου του Αρσακείου Πατρών και ιδρύσαμε τη δική μας Εικονική Επιχείρηση στο πλαίσιο Project του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων - ΣΕΝ - Junior Achievement Greece. Πρόκειται για την εταιρεία Algae-Pro, μία εταιρεία παραγωγής χρηστικών αντικειμένων από φυσικό καπλαμά από νεκρά φύκια, τα οποία βρίσκονται σε αφθονία στις ελληνικές ακτές και αποτελούν στερεό απόβλητο. Η επωνυμία Algae-Pro της επιχείρησής μας προέκυψε από την άλγη που είναι η επιστημονική λατινική ονομασία των φυκιών, και το pro που αποτελεί το πρώτο συνθετικό των αγγλικών λέξεων Progressive, Production, Procedure.

Οι εθελοντές-επιχειρηματικοί σύμβουλοι βοηθούν τα παιδιά μας να πετύχουν

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 09.01.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Ένιωθες πως τα παιδιά θέλουν να καταλάβουν τον κόσμο των μεγάλων, θέλουν να συμμετέχουν στα πράγματα, θέλουν να κάνουν όνειρα και να μάθουν πώς θα καταφέρουν να τα πραγματοποιήσουν. Εκεί έχει σημασία εάν τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να έχουν δίπλα τους κάποιον που θα τους πει ότι μπορούν. Που θα τους πει μπράβο για την έξυπνη ιδέα τους, που θα τους πει ότι εάν το θέλουν πολύ θα καταφέρουν να κάνουν κάτι σπουδαίο, για τους ίδιους και για τους συνανθρώπους τους. Χαίρομαι πολύ που ήμουν εγώ εκεί για αυτά τα παιδιά και ελπίζω ότι έβαλα ένα μικρό λιθαράκι στο δρόμο τους προς την επιτυχία.

Ελλάδα 2017: Η Αλλαγή που όλοι θέλουμε έρχεται και την φέρνουν τα παιδιά

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 05.01.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Αυτή η επιθυμία να αλλάξουν προς το καλύτερο τις δικές τους ζωές αλλά και ολόκληρη τη χώρα, χαρακτηρίζει τους 2.000 μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου-Λυκείου από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που αποφάσισαν φέτος να δουλέψουν σκληρά και να δημιουργήσουν τη δική τους μαθητική επιχείρηση, τη δική τους σχολική start-up εταιρία, συμμετέχοντας στο παγκόσμιο πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση», του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece.

Η εθελόντρια Χριστίνα Ταβλά μυεί στους μαθητές της Πάτρας στο επιχειρείν

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 26.12.2016
ΣΕΝ/JA Greece

Το κουδούνι χτυπάει.Μπαίνουν τρέχοντας στην αίθουσα οι μαθητές, αναψοκοκκινισμένοι, φωνάζοντας «Κυρία Χριστίνα, πουλήσαμε όλες μας τις μετοχές!», χωρίς να περιμένουν να καθίσουν, με τη χαρακτηριστική βιασύνη της ηλικίας τους. Χαμογελώ - ο ενθουσιασμός είναι έκδηλος στην ειλικρινή ματιά τους. Και κάπως έτσι, ξεκινά μια ακόμα ώρα μου ως εθελόντρια στο πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece.

«40 κύματα»: Η συγκινητική πρωτοβουλία μαθητών κατά του κοινωνικού αποκλεισμού

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 15.12.2016
ΣΕΝ/JA Greece

Στόχος της επιχείρησής μας είναι να δώσει από τη μία στην κοινωνία να καταλάβει τι είναι αυτό που φοβάται. Στην ουσία δεν είναι τίποτα διαφορετικό από εμάς. Είναι απλοί άνθρωποι που εξελίσσονται και αποζητούν μια επιβράβευση, για να μπορέσουν να ξανασταθούν στα πόδια τους, όπως ακριβώς ένα παιδί στα πρώτα του βήματα. Από την άλλη ανοίγεται μπροστά στους ανθρώπους με ειδικές ικανότητες ένας νέος ορίζοντας γεμάτος ελπίδα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο και για ένα μέλλον πολλά υποσχόμενο. Στόχος μας είναι να ξαναβρούν το νόημα στη ζωή τους και να αισθανθούν έμπρακτα ότι η κοινωνία τους αποδέχεται χωρίς να τους μέμφεται διαρκώς.

Η μαθήτρια-επιχειρηματίας Μαρία Κοκάλα από την Πιερία στις Ηγετικές Προσωπικότητες της Ευρώπης

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 09.12.2016
ΣΕΝ/JA Greece

Η Διοίκηση Επιχειρήσεων -μέσα από την εμπειρία μου από την Εικονική Επιχείρηση- είναι ένα πεδίο που με ενδιαφέρει πολύ και θα στοχεύσω για το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Θέλω να παραμείνω στη χώρα μου και να παλέψω με όποιον τρόπο μπορώ για μια καλύτερη Ελλάδα. Πιστεύω ότι οι νέοι άνθρωποι, οι φρέσκιες ιδέες και η σκληρή δουλειά είναι τα στοιχεία στα οποία πρέπει να βασιστεί η χώρα μας για να βγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται. Δε μπορώ να ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι του ΣΕΝ/JA Greece δίνουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά να ανακαλύψουν τον κόσμο του επιχειρείν και να αναπτύξουν ικανότητες που ίσως δεν ξέρουν ότι έχουν.

Οι μαθητές της Καβάλας μαθαίνουν να εργάζονται ομαδικά και να στήνουν επιχειρήσεις

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 29.11.2016
ΣΕΝ/JA Greece

Απαντώντας στην ανάγκη των καιρών για νέα εκσυγχρονιστικά εκπαιδευτικά προγράμματα, 22 μαθητές της Β΄ τάξης του 5ου ΓΕΛ Καβάλας, ανέλαβαν και πραγματοποίησαν υπό την εποπτεία υπευθύνων καθηγητών, στο πλαίσιο του παγκόσμιου εκπαιδευτικού προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση»,που υλοποιείται από το «Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο της διατροφής, με τίτλο «ΥΓΑΙΑ SNACKS» (Υγεία + Γαία). Συγκεκριμένα, η εταιρεία παρήγαγε χειροποίητες μπάρες δημητριακών με μύρτιλο, αρώνια, goji berry, εμπλουτισμένες με ξηρούς καρπούς της ελληνικής γης.

Ιωάννα Γιαννακοπούλου: Απο μαθήτρια-επιχειρηματίας έγινε «Ηγέτης για μια Ημέρα»!

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 24.11.2016
ΣΕΝ/JA Greece

Για όλους υπάρχει ένα σημείο στη ζωή τους, συνήθως κατά την εφηβεία, όπου αρχίζουν να γνωρίζουν τον εαυτό τους, να συνειδητοποιούν τα προτερήματα και τα ελατώμματα τους και να παρατηρούν τον εαυτό τους να αντιδρά σε ορισμένες καταστάσεις. Για μένα αυτό το σημείο ήταν η συμμετοχή μου στο πρόγραμμα της «Εικονικής Επιχείρησης» του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece. Έχοντας μόλις αλλάξει σχολείο για την πρώτη τάξη του Λυκείου, θεώρησα το πρόγραμμα σαν μια καλή ευκαιρία να γνωρίσω άτομα που μοιράζονταν τα ίδια ενδιαφέροντα με μένα.

Ο Νικήτας Μαρίνος από την Κάλυμνο έγινε επιχειρηματίας στα 15 και άλλαξε η ζωή του

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 20.11.2016
ΣΕΝ/JA Greece

Όλα ξεκινούν αρχές Οκτώβρη 2014, στην Α' Λυκείου, στο μάθημα της Πολιτικής Παιδείας με την καθηγήτρια κ. Νότα Φράγκου. Στα μέσα της ώρας, διακόπτει το μάθημα και παρουσιάζει αδρομερώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΣΕΝ/JA Greece καλώντας όλους όσους την παρακολουθούσαμε να συμμετάσχουμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι δημιουργικότητας, συνεργασίας και καινοτόμου επιχειρηματικότητας. «Ακριβώς αυτό που ήθελα!», σκέφτηκα. Ενθουσιάζομαι μόνο από την ιδέα ότι μπορώ να κάνω ένα από τα όνειρά μου ως μαθητής πραγματικότητα. Μια εβδομάδα αργότερα, είμαι στην πρώτη επίσημη συνάντηση της ομάδας.

Μυθολογικό πάρκο στον Όλυμπο από μαθητές της Κατερίνης

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 13.11.2016
ΣΕΝ/JA Greece

Το βασικό στοιχείο καινοτομίας της επιχείρησής μας είναι η βιωματική εμπειρία. Ο επισκέπτης θα μπορεί επιλέγοντας τα ποικίλα προγράμματα που θα δημιουργηθούν, να ανακαλύψει βιωματικά τη Δημοκρατία μέσα στην Αρχαία Αγορά και τα Βουλευτήρια, την Τέχνη μέσα από παραστάσεις αρχαίου δράματος με αρχαίο κείμενο, την Ιπποκράτεια Διατροφή μέσα στα Ασκληπιεία, τη Σωματική Άσκηση στις παλαίστρες και τα γυμναστήρια και την Πνευματική Εξέλιξη ακούγοντας τις διάφορες φιλοσοφικές σχολές.

Μαθητές του ΓΕ.Λ. Πεντάπολης Σερρών ίδρυσαν τη δική τους Πινακοθήκη!

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 02.11.2016
ΣΕΝ/JA Greece

Η εταιρεία μας έθεσε ως αποστολή και σκοπό της τη συμβολή στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της περιοχής, στην αύξηση του ενδιαφέροντος για τον τόπο, στην προώθηση και ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού (πολιτιστικού τουρισμού), με τελικό σκοπό την ενίσχυση της τοπικής απασχόλησης, της τοπικής οικονομίας. Η «Πινακοθήκη Λυκείου Πεντάπολης» φιλοξενεί σήμερα, σε μόνιμη έκθεση, 46 έργα του ζωγράφου Βασίλη Τερζή. Έχει ήδη δεχθεί προτάσεις για να εκθέσει (σε περιοδική έκθεση) έργα και άλλων Σερραίων ζωγράφων.

Άνοιξαν οι εγγραφές για την συμμετοχή των μαθητών στο πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση»

HuffPost Greece | Newsroom | Δημοσιεύθηκε 01.11.2016

Με στόχο να ενισχύσει τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση των μαθητών, έτσι ώστε ...

Είστε εκπαιδευτικός; Δώστε χαρά στους μαθητές σας μέσω της επιχειρηματικότητας

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 26.10.2016
ΣΕΝ/JA Greece

Στην αρχή της σχολικής χρονιάς, ομάδες μαθητών από 15 έως 18 χρονών (Γ' Γυμνασίου, Α', Β',Γ' Λυκείου), σκέφτονται μια καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα και την υλοποιούν στήνοντας μια επιχείρηση με δομή και δραστηριότητα αληθινής εταιρείας (Διοικητικό Συμβούλιο, έκδοση μετοχών κ.ά.). Στα μέσα της χρονιάς εκθέτουν και πωλούν τα προϊόντα τους σε Εμπορικές Εκθέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια διαγωνίζονται για την ανάδειξη της «Καλύτερης Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης» της χρονιάς. Η νικήτρια ομάδα εκπροσωπεί την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό του Junior Achievement Europe.

Υγαία Snacks: Οι μπάρες δημητριακών με υπερτροφές από το 5ο Λύκειο Καβάλας

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 23.10.2016
ΣΕΝ/JA Greece

Η ιδέα γεννήθηκε όταν ο Αλέξανδρος Βλήτας, διακεκριμένος και καινοτόμος παραγωγός φρέσκων υπερτροφών στην ορεινή Λακωνία, ιδιοκτήτης της εταιρείας Υγαία, επισκέφτηκε το σχολείο μας και μας ενημέρωσε για την δυναμικά αναπτυσσόμενη καλλιέργεια των συγκεκριμένων φυτών στην Ελλάδα, καθώς και για την αυξανόμενη ζήτηση και κατανάλωσή τους από τους Έλληνες καταναλωτές, σε φρέσκια ή επεξεργασμένη μορφή.

Συναρπαστική ξενάγηση στο Κάστρο Ιωαννίνων από μαθητές

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 20.10.2016
ΣΕΝ/JA Greece

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης οι συμμετέχοντες δεν πληροφορούνται απλώς για κάθε μνημείο του κάστρου, αλλά ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο και συναντώνται με τους κατοίκους του (Χριστιανούς, Εβραίους, Μουσουλμάνους), μαθαίνουν για τα γεγονότα που καθόρισαν την τύχη τους, τις σχέσεις τους, τις συνήθειές τους και ταυτόχρονα ανακαλύπτουν τα ίχνη τους, που αποτελούν αδιάψευστους μάρτυρες της παρουσίας τους. Η πύλη του κάστρου με την ένυδρη τάφρο της, η εβραϊκή συναγωγή, ο τόπος μαρτυρίου του Διονυσίου Φιλοσόφου, το μουσουλμανικό κέντρο με πυρήνα το τζαμί του Α(ρ)σλάν πασά, το Ιτς Καλέ, γίνονται σταθμοί του ταξιδιού μας στο παρελθόν, που έχει πολλά να πει για το παρόν.

Η Λευκάδα διακρίνεται στη μαθητική επιχειρηματικότητα

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 17.10.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Αρχικά, υπήρξαν δύο προτεινόμενες ιδέες για τον τομέα στον οποίο θα δραστηριοποιούνταν η εταιρία μας. Η πρώτη αφορούσε την παραγωγή τεχνολογικών προϊόντων, ενώ η δεύτερη ήταν σχετική με την επαναχρησιμοποίηση ειδών ένδυσης, τα οποία, πριν την μεταπώλησή τους, θα είχαν τροποποιηθεί. Ύστερα από την παρουσίαση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων της κάθε επιλογής, επιλέχθηκε, μέσω ψηφοφορίας των μαθητών, η δεύτερη ιδέα.

Μαθητές - επιχειρηματίες παράγουν τα πιο φυσικά απορρυπαντικά

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 14.10.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Η εταιρία μας, η GROLIVE, ιδρύθηκε στο Γυμνάσιο Βασιλικών στα πλαίσια του προγράμματος «Εικονκή Επιχείρηση» του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, του μαθήματος Βιωματικής Δράσης και του ενδιαφέροντος των μαθητών για τις επιχειρήσεις, το περιβάλλον και την υγεία. Η μεγάλη παραγωγή του φυτού της ελιάς που υπάρχει στην περιοχή μας, μας βοήθησε να κάνουμε πράξη μία επιχειρηματική ιδέα που θα προωθούσε τα τοπικά προϊόντα.

«Διός Πρόσωπον»: Η μυθολογία στη μαθητική επιχειρηματικότητα της Κρήτης

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 09.10.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Ο Δίας, πριν ανεβεί στον Όλυμπο, άφησε το πρόσωπό του στον τόπο που γεννήθηκε και ανατράφηκε, την Κρήτη. Για να δείξει την ευγνωμοσύνη του στο γενέθλιο νησί και για να τον θυμούνται οι άνθρωποι όλων των εποχών, μεταμόρφωσε έναν πέτρινο λόφο σε ανθρώπινο πρόσωπο! Αυτός ο όμορφος λόφος, με το καλοσχηματισμένο ανθρώπινο προφίλ που κοιτάζει κατάματα τον ουρανό, δεσπόζει και σήμερα στον κάμπο των Αρχανών, κωμόπολης κοντά στο Ηράκλειο, και ονομάζεται «Γιούχτας», που είναι παραφθορά της λέξης «Δίας».

Mαθητική «Εικονική Επιχείρηση» δημιουργεί πατατάκια με σοκολάτα

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 03.10.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Η ιδέα των Chocowaves γεννήθηκε μια ημέρα του Σεπτέμβρη όπου όλοι οι εταίροι μαζευτήκαμε για να αποφασίσουμε το προϊόν το οποίο θα δημιουργήσουμε. Στόχος όλων μας ήταν το να δημιουργήσουμε κάτι με αγάπη, κάτι στο οποίο εμείς οι ίδιοι θα πιστεύαμε και που θα άρεσε σε όλους ανεξαιρέτως.Σε κάθε ιδέα υπήρχαν απόψεις υπερ και κατά. Τη στιγμή όμως που προτάθηκαν τα «σοκολατένια τσιπς» όλοι σώπασαν και χωρίς δεύτερη σκέψη, παρατηρώντας ο ένας το πρόσωπο του άλλου, ήταν ολοφάνερο πως αυτή θα ήταν η τελική μας επιλογή. Τσιπς και σοκολάτα, «ο παράδεισος» κάθε νέου.