νεανική επιχειρηματικότητα

Η εθελόντρια Χριστίνα Ταβλά μυεί στους μαθητές της Πάτρας στο επιχειρείν

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 26.12.2016
ΣΕΝ/JA Greece

Το κουδούνι χτυπάει.Μπαίνουν τρέχοντας στην αίθουσα οι μαθητές, αναψοκοκκινισμένοι, φωνάζοντας «Κυρία Χριστίνα, πουλήσαμε όλες μας τις μετοχές!», χωρίς να περιμένουν να καθίσουν, με τη χαρακτηριστική βιασύνη της ηλικίας τους. Χαμογελώ - ο ενθουσιασμός είναι έκδηλος στην ειλικρινή ματιά τους. Και κάπως έτσι, ξεκινά μια ακόμα ώρα μου ως εθελόντρια στο πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece.

«Διός Πρόσωπον»: Η μυθολογία στη μαθητική επιχειρηματικότητα της Κρήτης

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 09.10.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Ο Δίας, πριν ανεβεί στον Όλυμπο, άφησε το πρόσωπό του στον τόπο που γεννήθηκε και ανατράφηκε, την Κρήτη. Για να δείξει την ευγνωμοσύνη του στο γενέθλιο νησί και για να τον θυμούνται οι άνθρωποι όλων των εποχών, μεταμόρφωσε έναν πέτρινο λόφο σε ανθρώπινο πρόσωπο! Αυτός ο όμορφος λόφος, με το καλοσχηματισμένο ανθρώπινο προφίλ που κοιτάζει κατάματα τον ουρανό, δεσπόζει και σήμερα στον κάμπο των Αρχανών, κωμόπολης κοντά στο Ηράκλειο, και ονομάζεται «Γιούχτας», που είναι παραφθορά της λέξης «Δίας».

Oι χυμοί «Fruterian» είναι ξεχωριστοί γιατί τους έφτιαξαν μαθητές

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 12.09.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Στο πλαίσιο του προγράμματός μας, επισκεφθήκαμε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών. Εκεί, οι διευθύντριες των τμημάτων του Επιμελητηρίου μας ενημέρωσαν σχετικά με τη διαδικασία που απαιτείται για τη δημιουργία της επιχείρησης. Κάποια χρήσιμα πράγματα που μάθαμε είναι το κεφάλαιο που χρειάζεται, ο τρόπος απόκτησης των μηχανημάτων, η αναζήτηση των κατάλληλων ειδικοτήτων, η σωστή επιλογή ονόματος και οι υπηρεσίες που έπρεπε να την εγκρίνουν.

Οι μαθητές του 4ου Λυκείου Ρόδου διαφημίζουν το νησί τους

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 04.09.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Είμαστε μαθητές της Α' Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ρόδου. Έχουμε την τύχη και την χαρά να ζούμε σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας, τη Ρόδο. Με ζηλευτή ιστορία και θαυμαστό πολιτισμό, όπου κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες έρχονται να γνωρίσουν. Όλοι οι κάτοικοι του νησιού, κάθε χρόνο ερχόμαστε αντιμέτωποι με μεμονωμένους τουρίστες, που αυξάνονται ραγδαία τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι προσπαθούν να αντλήσουν πληροφορίες από εμάς σχετικά με το πώς θα μπορέσουν να κινηθούν και να οργανώσουν έξυπνα τις διακοπές τους.

CruiseInn: Οι επιχειρηματικές ιδέες σε Τουρισμό και Οινογαστρονομία «on-board»

HuffPost Greece | Newsroom | Δημοσιεύθηκε 30.08.2016

Οι διακοπές μόλις τέλειωσαν, η ευκαιρία όμως να κάνεις κάτι ξεχωριστό και δημιουρ...

LineApp: Η μαθητική εφαρμογή που ενισχύει τις μικρές επιχειρήσεις

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 13.08.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece συνεχίσαμε και φέτος την παράδοση της συμμετοχής του σχολείου μας στο διαγωνισμό που διοργανώνεται σε ετήσια βάση. Με τη βοήθεια του καθηγητή μας,Α. Ανδρονίκου, αρχίσαμε και φέτος το σχεδιασμό της δικής μας επιχείρησης. Και καθώς επιχείρηση χωρίς επιχειρηματική ιδέα δεν νοείται, πρώτη μας δουλειά ήταν η επιλογή της ιδέας που θα προτείναμε και θα επιχειρούσαμε να υλοποιήσουμε. Ορισμένοι μάλιστα από τους μεγαλύτερους μαθητές που φέτος συνεχίζουν την παράδοση συμμετοχής στο ΣΕΝ/JA Greece, καλλιεργούσαν ιδέες στο μυαλό τους ήδη από το καλοκαίρι.

Smileybin: Το «success story» της μαθητικής επιχείρησης δίνει ελπίδα στην Ελλάδα

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 05.08.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Όταν μια ομάδα 15 μαθητών Τρίτης Γυμνασίου, από το χωριό Αλώνια του νομού Πιερίας, αποφάσισαν στην αρχή της σχολικής χρονιάς να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» του «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece», δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι η εμπειρία αυτή θα άλλαζε εντελώς τη ζωή τους. Κι όμως, αυτό συνέβη. Η έξυπνη ιδέα τους να κατασκευάσουν έναν κάδο ανακύκλωσης με σύστημα επιβράβευσης για τους χρήστες ήταν το ξεκίνημα μιας συναρπαστικής πορείας στους δρόμους της μαθητικής επιχειρηματικότητας που τους ανέβασε στην κορυφή όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Και από απλοί μαθητές γυμνασίου που ήταν πέρυσι, φέτος είναι πολυβραβευμένοι, 15χρονοι «επιχειρηματίες».

Πύργος Ηλείας: Μαθητές με ειδικές ικανότητες επιχειρούν και κερδίζουν

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 24.07.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Οι εμπειρίες που αποκομίσαμε από τη συμμετοχή μας σε αυτό το πρόγραμμα είναι μοναδικές και τα συναισθήματα πολλά. Δουλέψαμε με πραγματικό ενθουσιασμό και η χαρά μας ήταν απερίγραπτη όταν συνειδητοποιήσαμε ότι δημιουργήσαμε ένα αληθινό προϊόν, που απευθύνεται στην πραγματική αγορά. Μάθαμε να λειτουργούμε σαν μια ομάδα με κοινό σκοπό, μάθαμε να ανταλλάσσουμε απόψεις και να ανακαλύπτουμε τις ικανότητές και τα ιδιαίτερα ταλέντα μας.

Οι 12 μαθητές του Γυμνασίου Σκαδού Νάξου έγιναν «επιχειρηματίες»

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 19.07.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Κατεβαίνεις από το αυτοκίνητο και αμέσως διαπιστώνεις ότι πρόκειται για έναν ευλογημένο τόπο. Το βουνό ευωδιάζει από τα άγρια βότανα. Η θέα προς τη θάλασσα κόβει την ανάσα και τα γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια του χωριού σε προσκαλούν να το ανακαλύψεις γωνιά γωνιά. Το σχολείο είναι ισόγειο, χτισμένο με πέτρα, όπως και τα περισσότερα σπίτια του χωριού. Κάποτε υπήρχαν πολλά παιδιά εδώ. Σήμερα, σε υποδέχονται μόλις δώδεκα. Η απορία που γεννιέται στο μυαλό σου είναι «Πού πήγαν όλοι;» ή μάλλον «γιατί να αφήσει κάποιος έναν τόπο, που μοιάζει βγαλμένος από ζωγραφικό πίνακα;».

Kalycomics: Η μαθητική «Εικονική Επιχείρηση» κατά της ξενοφοβίας και του ρατσισμού

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 10.07.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Πολλοί μπορεί να σκεφθούν ότι οι εταιρείες εκμεταλλεύονται τα πάντα, ότι στο βωμό του κέρδους, εμείς θα θυσιάσουμε τις αξίες μας. Δεν είναι έτσι. Θέλουμε να αλλάξουμε τον κόσμο, θέλουμε η επιχείρησή μας να έχει κοινωνικό χαρακτήρα, θέλουμε κάποια στιγμή να δημιουργήσουμε το μέλλον μας, όχι πάνω στο μέλλον των άλλων αλλά μαζί με αυτούς, για έναν καλύτερο κόσμο χωρίς εκμετάλλευση. Μας βγήκε λίγο αυθόρμητο αυτό, αλλά έχουμε ακούσει τόσα άκυρα, τώρα τελευταία για το μαθητικό επιχειρείν και στα δεκάξι ο αυθορμητισμός μας είναι ακόμα προτέρημα.

OLEV:Η έξυπνη προώθηση του ελαιόλαδου απο μαθητές στην Πάτρα

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 09.06.2017
ΣΕΝ/JA Greece

«Του ήλιου η θυγατέρα, η πιο απ' όλες χαϊδευτή... η Ελιά η τιμημένη» του Κωστή Παλαμά, αποτέλεσε για εμάς πηγή έμπνευσης, ώστε να ιδρύσουμε μια εικονική επιχείρηση μέσω της οποίας να αναδείξουμε τον φυσικό πλούτο της χώρας μας και παράλληλα να προσφέρουμε βοήθεια σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Είμαστε μαθητές της Β' τάξης του Αρσακείου Λυκείου Πατρών.

Μαθητές παρασκευάζουν μπύρα με «Άρωμα Ολύμπου» και γίνεται ανάρπαστη

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 29.05.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Στην αρχή όλα αυτά μας φαίνονταν θεωρητικά. Τώρα όμως που έχουμε στα χέρια μας μια επιχείρηση που παράγει περιζήτητα προϊόντα, συνειδητοποιήσαμε πόσο απλά η θεωρία έγινε πράξη. Μεταποιήσαμε τα βότανα σε μείγματα αφεψημάτων με συγκεκριμένες ιδιότητες και τα συσκευάσαμε σε όμορφα κουτάκια που τα σχεδιάσαμε και τα κόψαμε μόνοι μας. Μεταποιήσαμε ακόμη το ελαιόλαδο, τα βότανα και το μέλι, σε καλλυντικά χειροποίητα σαπούνια. Μεταποιήσαμε το μέλι σε κρασί, φτιάχνοντας εξαιρετική μεντοβίνα. Μεταποιήσαμε το μέλι μαζί με βύνη κριθαριού και λυκίσκο του τόπου μας, σε ποιοτική αφιλτράριστη και απαστερίωτη μπύρα. Δουλέψαμε μέσα στο χημείο του σχολείου μας, τα Σάββατα. Όλα μας τα προϊόντα τα συσκευάσαμε με μεράκι, σχεδιάζοντας όμορφες ετικέτες.

Naninanny: Μαθητές σας βρίσκουν την τέλεια νταντά για το παιδί σας!

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 22.05.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Γνωρίζουμε καλά ότι όλο και περισσότερο το καθεστώς που ήθελε τις μαμάδες στο σπίτι να προσέχουν τα παιδιά εξαλείφεται (εάν δεν έχει ήδη εξαλειφθεί). Η ανάγκη λοιπόν, για ειδικό και έμπιστο προσωπικό εποπτείας των παιδιών είναι μεγάλη και εμείς είμαστε εδώ να δώσουμε τη λύση! Γνωρίζοντας έτσι ότι βασικός παράγοντας που οδηγεί τους γονείς να αποφεύγουν την πρόσληψη νταντάδων είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης, φροντίσαμε να βάλουμε ως όρο για την προβολή μιας νταντάς στην ιστοσελίδας μας την αξιολόγησή της από ειδικούς ψυχολόγους!

Μαθητές Λυκείου σώζουν ζωές με καινοτόμα συσκευή εκτάκτου ανάγκης

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 08.05.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Συστήσαμε την κοινωνική επιχείρηση "beLIVE" και δημιουργήσαμε ένα προϊόν τεχνολογίας που λειτουργεί ως ασπίδα στον κίνδυνο, που μπορεί να νοιώσει ο καθένας από εμάς στην καθημερινότητά του και θέλει να εκπέμψει σήμα SOS για να προστατευτεί αλλά ιδιαίτερα οι ευπαθείς ομάδες, κωφάλαλοι, τυφλοί, άνθρωποι με αναπηρίες ή ασθένειες. Το προϊόν μας είναι μία καινοτόμος εφαρμογή, διαθέσιμη σε λογισμικό Android (εκδόσεις 4.4.1 +), μέσω της οποίας μπορείς να στείλεις μήνυμα SOS σε περίπτωση κινδύνου, σε 10 παραλήπτες με την χρήση ειδικής συσκευής. Η εφαρμογή μας ονομάζεται "exodus" και συμβολίζεται με το ελληνικό γράμμα «ξ».

CruiseInn: 3.500 ευρώ από την Celestyal Cruises για να ξεκινήσεις την Startup σου σε Τουρισμό και Πολιτισμό

HuffPost Greece | Newsroom | Δημοσιεύθηκε 27.04.2016

Το CruiseInn, ο μοναδικός διαγωνισμός ανάπτυξης νέων επιχειρηματικών ιδεών που διοργα...

Μαθητές υλοποίησαν application που θα βάλει σε τάξη τα οικονομικά σας

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 23.04.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Παρατηρώντας πως πολλά από τα οικονομικά προβλήματα σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες πηγάζουν από την ανεπαρκή καταναλωτική, αποταμιευτική, φορολογική και επενδυτική συμπεριφορά των ατόμων και των οικονομικών μονάδων, αποφασίσαμε να βρούμε ένα πρωτοποριακό τρόπο προκειμένου να λυθεί αυτό το πάγιο ζήτημα. Η έρευνα που κάναμε έδειξε πως το πρόβλημα συνδέεται με τη λάθος νοοτροπία των ανθρώπων και στη συνήθειά τους να μην διαχειρίζονται σωστά τα οικονομικά τους.

Επιτραπέζιο παιχνίδι κατά του ρατσισμού: Δημιουργία μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 07.04.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Στόχος ήταν το παιχνίδι μας να είναι δημιουργικό, συναρπαστικό και ευχάριστο, αλλά παράλληλα να εκπαιδεύει τα παιδιά στην αποδοχή και διαχείριση της διαφορετικότητας, ώστε να μειωθούν τα φαινόμενα της σχολικής βίας και του εκφοβισμού, της ξενοφοβίας, του ρατσισμού, του χουλιγκανισμού, της ομοφοβίας και να συμβάλλει στην ανάπτυξη των κοινωνικών δεξιοτήτων και της συνεργασίας. Παράλληλα ως «πράσινα στελέχη» με οικολογική συνείδηση επιλέξαμε η παραγωγή του προϊόντος μας να γίνει με επαναχρησιμοποιούμενα υλικά.

Επιχείρηση σχολικού κυλικείου έστησαν μαθητές με ειδικές ανάγκες

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 01.04.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Είμαστε συνολικά 11 μαθητές που απασχολούνται εκ περιτροπής στο πρόγραμμα. Η επιχείρησή μας λέγεται «Σου φέρνω να φας - special food from special people» και πρόκειται για ένα κυλικείο σχολείου. Πουλάμε διάφορα προϊόντα στο κυλικείο μας όπως τοστ, χυμούς, νερό και κάνουμε και καφέ. Οι πελάτες μας είναι οι συμμαθητές μας, οι μαθητές από το νηπιαγωγείο, το δημοτικό και το λύκειο ειδικής αγωγής. Όπως επίσης και οι δάσκαλοι και οι καθηγητές μας ανήκουν στους καθημερινούς πελάτες μας. Πρώτα φτιάξαμε το χώρο εργασίας μας.

Η «Εικονική Επιχείρηση» του 1ου Γυμνασίου Ρόδου: Ξύλινα στυλό με ενσωματωμένο USB stick

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 30.03.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Η εταιρία μας, λοιπόν, αποφάσισε να παράγει το WoodPen Stick, ένα ξύλινο στυλό από ξύλα που έχουμε στον τόπο μας. Ξύλα αμυγδαλιάς, λεμονιάς, ελιάς, ευκαλύπτου και πλάτανου. Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν γιατί το ξύλινο στυλό έχει στο καπάκι του ενσωματωμένο ένα USB stick 8 GΒ, πολύ χρήσιμο για όσους χρησιμοποιούν υπολογιστή και μεταφέρουν αρχεία. Επιλέξαμε το ξύλο, ένα φυσικό υλικό, γιατί θέλαμε το προϊόν μας να έχει τις ρίζες του στην ελληνική γη. Στη γη της λεμονιάς, της ελιάς και του πλάτανου, έτσι ώστε να δένει αρμονικά τη φύση με την τεχνολογία. Δε σταματήσαμε όμως εκεί.

Ιnvesto.gr: H μαθητική υπηρεσία που «χρηματοδοτεί» επιχειρηματικές ιδέες

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 28.03.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Τι είναι λοιπόν η "Investo"; Η υπηρεσία μας Investo είναι μια πλατφόρμα κατάθεσης επιχειρηματικών ιδεών και αναζήτησης επενδυτών. Οι χρήστες (''δημιουργοί ιδεών'') μοιράζονται την επιχειρηματική τους ιδέα αποβλέποντας στην εύρεση χρηματοδοτών οι οποίοι εκτός από την οικονομική τους συμβολή θα προσφέρουν κίνητρα σε «επενδυτές» που θα συγχρηματοδοτήσουν την υλοποίηση της ιδέας τους. Η υπηρεσία καθιστά προσβάσιμο το περιεχόμενο των έργων, όπως βίντεο, φωτογραφίες, εικόνες, σχόλια, δεδομένα, κείμενα, λογισμικό, εν γένει υλικό και πληροφορίες, καθώς και τα συναφή εμπορικά σήματα και πνευματικά δικαιώματα των εν λόγω έργων.

Μαθητές απο τη Θεσσαλονίκη καλλιεργούν τα πιο υγιεινά μαρούλια σε διάλυμα νερού

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 24.03.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Η υδροπονία αναφέρεται σε κάθε καλλιέργεια που γίνεται σε οποιοδήποτε υπόστρωμα, εκτός του εδάφους ή εδαφικών μιγμάτων. Συνήθως, γίνεται πάνω σε αδρανή υποστρώματα (περλίτης, πετροβάμβακας κτλ.) ενώ με ένα διάλυμα νερού και απαραίτητων θρεπτικών στοιχείων δίνουμε στα λαχανικά μας ότι χρειάζονται για την σωστή ανάπτυξή τους, χωρίς να επιβαρύνουμε το περιβάλλον. Δεν έχουμε έκπλυση των λιπασμάτων στα βαθύτερα στρώματα του εδάφους με αποτέλεσμα να μολύνουμε υδροφόρους ορίζοντες κτλ. Το διάλυμα έχει γίνει με βάση την ποιότητα του συγκεκριμένου (δικού μας) νερού και έτσι τα φυτά παίρνουν αυτό που χρειάζονται και τίποτα παραπάνω ή τίποτα λιγότερο.

Υπέροχα λαμπατέρ απο... υδραυλικούς σωλήνες κατασκεύασαν μαθητές Λυκείου

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 20.03.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Αρχικά, το προϊόν μας αποτελεί ένα φωτιστικό κατασκευασμένο από παλιούς ή καινούργιους υδραυλικούς σωλήνες, τοποθετημένους έτσι ώστε να θυμίζουν ένα αντικείμενο παλαιότερης εποχής, το οποίο μπορεί να διατεθεί σε αρκετές χρωματικές αποχρώσεις. Είναι ένα προϊόν που εξυπηρετεί τις ανάγκες τόσο των ενηλίκων όσο και των μικρών παιδιών, όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν το γραφείο ή κάποιον άλλον χώρο όπου εργάζονται. Για την ασφάλεια των χρηστών του διαθέτει έναν ηλεκτρολογικά ελεγμένο μετασχηματιστή τάσης.

Green Team: H «πράσινη» επιχείρηση του Γενικού Λυκείου Καρέα

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 17.03.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Πρώτη ύλη μας είναι κυρίως πλαστικά και γυάλινα μπουκάλια, αξιοποιούμε όμως και άλλα υλικά όπως ύφασμα , χαρτοπετσέτες κουμπιά, σχοινί. Τα πλαστικά μπουκάλια μεταμορφώνονται από την ομάδα παραγωγής μας σε χρηστικά αντικείμενα όπως μολυβοθήκες, θήκες κινητών, κηροπήγια, μικρές γλάστρες και φαράσια ενώ τα γυάλινα διακοσμούνται και μετατρέπονται σε ανθοδοχεία, μπουκάλια για λάδι και ξύδι , σε φιάλες που περιμένουν να στολίσουν το μπαράκι ή το τραπέζι σας προσφέροντας νερό, κάποιο ποτό ή χυμό.

Μαθητικός ραδιοφωνικός σταθμός ενώνει τα Βαλκάνια

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 10.03.2017
ΣΕΝ/JA Greece

Ο διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός με την επωνυμία «United States of Balkans Radio» και το διακριτικό τίτλο U.S.B Radio "The Art of Being a Balkanian" είναι προσανατολισμένος προς τις τέχνες, και δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τις καλλιτεχνικές και πολιτιστικές ανάγκες των κατοίκων της περιοχής των Βαλκανίων, κι όχι μόνο. Διαμέσου της ιστοσελίδας και της εφαρμογής του (android app), βασική αποστολή του είναι να επικοινωνεί, να ψυχαγωγεί, να εκπαιδεύει και να ενημερώνει τους ακροατές του για το έργο, τις δραστηριότητες και τις συνεργασίες καλλιτεχνών από τα Βαλκάνια.

Μαθήτριες Λυκείου κατασκευάζουν πρωτότυπες, οικολογικές τσάντες

ΣΕΝ/JA Greece | Δημοσιεύθηκε 07.03.2017
ΣΕΝ/JA Greece

H "Ιnfinity" ιδρύθηκε το 2015. Πρόκειται για μια «Εικονική Επιχείρηση» η οποία παράγει οικολογικές τσάντες και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της με την πρωτοβουλία πέντε μαθητριών της Α' Λυκείου. Στήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» του «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece» και σε συνεργασία με τον επιχειρηματικό όμιλο της Ιονίου Σχολής. Οι τσάντες αυτές είναι μοντέρνες και πολύ βολικές για μικρούς που μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν για βιβλία τους στο σχολείο, ακόμα και για μεγάλους για να μεταφέρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα ή τα ψώνια τους. Οι τσάντες μας έχουν αποτυπωμένα πρωτότυπα σχέδια και αποφθέγματα.