13 γυμνές φωτογραφίες που θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη για τη γυναίκεια ομορφιά

13 γυμνές φωτογραφίες που θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη για τη γυναίκεια ομορφιά
Jessica Yatrofsky

Ένα νέο φωτογραφικό λεύκωμα της Jessica Yatrofsky έρχεται για να επαναπροσδιορίσει τη θηλυκότητα της γυναίκας με τολμηρό και ταυτόχρονα σαγηνευτικά εύθραυστο τρόπο.

Το "I Heart Girl" είναι η δεύτερη μονογραφία της φωτογράφου, συνέχεια του ιδιαίτερα επιτυχημένου "I Heart Boy" του 2011 και πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι. Τα πορτρέτα που περιέχονται στο λεύκωμα παρουσιάζουν το τεράστιο εύρος των ανθρώπων που αυτοπροσδιορίζονται ως "θηλυκά", καλώντας τον θεατή να επανεξετάσει το τι σημαίνει γυναικεία ομορφιά.

"Πάντα με έλκυε η απεικόνιση του σώματος" είπε η Yatrofsky στην Huffington Post. "Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς εικόνες που αντιπροσωπεύουν μια πτυχή η οποία αντανακλά το τρέχον πολιτιστικό τοπίο, για αυτό και τα δύο (τα "I Heart Boy" και "I Heart Girl") επισημαίνουν την ταυτότητα του φύλου".

Η Yatrofsky είπε επίσης στο περιοδικό i-D πως παρότι κάποια από τα υποκείμενα στο λεύκωμα είναι γυμνά, όλα τους προβάλουν μια ευαισθησία που είναι απαραίτητη για την κατανόηση του τρόπου που παρουσιάζουν το φύλο τους και την σεξουαλική τους ταυτότητα.

"Είναι αδύνατο να αφαιρέσεις το σεξουαλικό στοιχείο από τη γυναίκα" είπε στο περιοδικό η φωτογράφος. "Νομίζω πως η σεξουαλική ταυτότητα είναι σημαντική για τον εαυτό μας και θέλω να γιορτάσω και να τιμήσω τον αντίκτυπο του πώς το κάθε υποκείμενο επιλέγει να εκφράζει τον εαυτό του".

Δείτε παρακάτω μερικές από τις εκπληκτικές φωτογραφίες της Yatrofsky, μέσα από το "I Heart Girl". (NSFW)

Δημοφιλή