ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απαθανάτισε τον Νίξον, την Μέριλιν Μονρόε, τη Τζάκι Κένεντι να κρατά τη σημαία από το φέρετρο του συζύγου της, αλλά και καθημερινές στιγμές της Νέας Υόρκης.
Αφαιρούσαν, μέσω εφαρμογής, τα ρούχα και κρατούσαν τα πρόσωπά τους.
Οι συγγενείς είχαν ζητήσει επίσης να θανατωθεί για λόγους τιμής η φίλη της 18χρονης που εμφανιζόταν μαζί της στη φωτογραφία.
Η κλασσική Ελλάδα μέσα από το φακό του φωτογράφου παρουσιάζεται σε έκθεση στο Κάστρο της Βούδας από τις 10 Νοεμβρίου ως τις 31 Δεκεμβρίου 2023.
Τρεις εκθέσεις σε ΗΠΑ, Αυστραλία και Βρετανία και μία ταινία με την Κέιτ Γουίνσλετ φέρνουν στο προσκήνιο την πολυτάραχη ζωή και το έργο της Αμερικανίδας φωτογράφου.
Από το προσωπικό βίωμα στο παραμύθι, από το στέρεο έδαφος της παράδοσης στη ροή των νερών και των καιρών μέσα από τον φακό της Μυρτούς Παπαδοπούλου.
Ενα φωτογραφικό ταξίδι στο παρελθόν με πολλά παράθυρα τέχνης στο παρόν που οδηγούν σε ένα πράσινο πολιτιστικό όραμα του μέλλοντος.
Τα φωτογραφικά βραβεία Κύκλωψ που απονεμήθηκαν στον κήπο του υπέροχου Μαρμάρινου Σπιτιού κι η έκθεση «Nelly's» που μετακόμισε στην γειτονική καπναποθήκη το αποδεικνύουν.
Η κοινωνική ιστορία του νησιού μέσα από οικογενειακά άλμπουμ των κατοίκων του και όχι μόνο. Η φωτογραφία ως τεκμήριο προσωπικών και συλλογικών αναμνήσεων.
Πώς θα έμοιαζε σήμερα η Γη χωρίς ανθρώπους - Μαγικές εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.