Τρομερός Καρέλης, πικραμένος Μήτρογλου

Τρομερός Καρέλης, πικραμένος Μήτρογλου
Sport24

O Nίκος Καρέλης είναι ο Έλληνας πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας, καθώς ανάγκασε τους Βέλγους να τον βάλουν στην ιδανική ενδεκάδα για 3η φορά.

Στο 6-1 της Γκενκ επί της Βάασλαντ-Μπέβερεν πέτυχε δύο γκολ, ανοίγοντας το σκορ με ανάποδο "ψαλίδι", ενώ κέρδισε και πέναλτι!

Ο Μήτρογλου σκόραρε για 6η σερί αγωνιστική στο ντέρμπι με την Πόρτο στην Λισαβόνα, αλλά η Μπενφίκα ηττήθηκε με τον "Μητρογκόλ" να χάνει δύο σπουδαίες ευκαιρίες και την δυνατότητα να γίνει ήρωας για τους "αετούς".

Ο Κώστας Λάμπρου δεν δέχτηκε γκολ για τρίτη σερί αγωνιστική, ντεμπούτο έκανε ο Νίκος Καράμπελας με την Ράγιο Βαγιεκάνο, αλλά και ο Γιώργος Γκαλίτσιος μετά την επιστροφή του στην Λόκερεν.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Γιάννης Φετφατζίδης αγωνίστηκε με την Αλ-Αχλί στην έδρα της Αλ-Σασρ (1-1) και ήταν ο μοιραίος, καθώς έχασε πέναλτι στο 83'.

Πορτογαλία

Κώστας Μήτρογλου (Μπενφίκα): Το πορτογαλικό ντέρμπι ξεκίνησε ιδανικά για τον Μήτρογλου, αλλά δεν ήταν ανάλογη η εξέλιξη. Ο Έλληνας στράικερ σκόραρε για 6η σερί αγωνιστική, κάτι που έχει κάνει και με την φανέλα του Ατρόμητου το 2012 (είχε σκοράρει μάλιστα σε 8 σερί συμμετοχές, αλλά οι σερί αγωνιστικές ήταν 6 / με τον Ολυμπιακό έχει φτάσει μέχρι πέντε). Άνοιξε λοιπόν το σκορ νικώντας τον Κασίγιας στο 18', η Πόρτο τελικά νίκησε 2-1 στην Λισαβόνα και ο Μήτρογλου θα μπορούσε να είναι ήρωας και τα έχει ξεπεράσει τα 12 γκολ φέτος, αλλά έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες, μία στο πρώτο ημίχρονο και μία στο δεύτερο.

Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Ήταν στην 11άδα και ήταν αυτός που την... πλήρωσε μετά το 1-2 στο 65', καθώς στο 69' αντικαταστάθηκε από τον Ταλίσκα για να γίνει πιο επιθετική η Μπενφίκα

Μπενφίκα - Πόρτο 1-2

ΠΗΓΗ: Sport24

Δημοφιλή