athletismos

«Ηταν το μεγαλύτερο τσίρκο που έχω δει στη ζωή μου» δήλωσε ο προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας ποδοσφαίρου της Αργεντινής, Χαβιέ Μασεράνο. Και δεν είχε καθόλου άδικο.
Οι ημερομηνίες, το πρόγραμμα μεταδόσεων, οι πρωταγωνιστές και πολλά άλλα.
Ο 20χρονος σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, εκπροσωπώντας την Γαλλία και έχει γίνει αντικείμενο θαυμασμού από τους συμπατριώτες του.
Από 23 Αυγούστου ενεργοποιείται η απόλυτη αθλητική εμπειρία - Η Nova θα προσφέρει αυτό το απίστευτο αθλητικό θέαμα σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές που ξεκινούν από μόλις 1€/ μήνα.
Η Ισπανία σαρώνει σε κούπες τα τελευταία χρόνια και ο Γιαμάλ σπάει ρεκόρ κάθε φορά που παίζει σε αυτό το EURO. Όμως και ο Άγγλος προπονητής πάει να κάνει το δικό του.
Τα μέλη του πληρώματος και ο κυβερνήτης του HEAVEN παραμένουν υπό κράτηση στο Λιμεναρχείο Κάσου, ενώ αφού ολοκληρωθουν οι καταθέσεις αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι.
Η πρόγνωση αναφέρεται στην εκπομπή που παρουσίασε η NOVA την παραμονή του αγώνα. Τα πληρώματα γνώριζα ότι θα αντιμετωπίσουν αντίξοες συνθήκες και νυχτερινές πλεύσεις.
Μιλά στην HuffPost ο καθηγητής Οργάνωσης και Διοίκησης του Αθλητισμού, στο ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ, Δημήτρης Γαργαλιάνος με αφορμή το βιβλίο του «Δομή κι οργάνωση του ελληνικού αθλητισμού» που παρουσιάζεται τη Δευτέρα 17 Ιουνίου.
Πέντε μέρες Αθλητισμού και Ένταξης, από τις 24 έως τις 29 Μαΐου, αφιερώθηκαν στους καθιερωμένους πλέον Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2024».
Οπως την παραδίδει η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία.