Έχασε ξανά η Μπαρτσελόνα από την Σοθιεδάδ

Έχασε ξανά η Μπαρτσελόνα από την Σοθιεδάδ
sport24.gr

Η Σοθιεδάδ νίκησε με 1-0 την Μπαρτσελόνα στο "Ανοέτα", έτσι η Ατλέτικο μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους 3 βαθμούς και η Ρεάλ στους 4, καθώς νωρίτερα αμφότερες πήραν "τρίποντο".

Ο Μίκελ Οϊαρθάμπαλ με κεφαλιά στο 5ο λεπτό πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, με την κατοχή να φτάνει μέχρι και το 25%-75%, αλλά τον Χερόνιμο Ρούλι (συμπαίκτης του Μέσι στην εθνική Αργεντινής) να κάνει εξαιρετική εμφάνιση.

Κακός... δαίμονας για την "Μπάρτσα" η Σοθιεδάδ, καθώς τη νίκησε για 4η σερί χρονιά στο "Ανοέτα", όπου απ΄το 2010 που επέστρεψε στην Primera Division έχει 5 νίκες και μία ισοπαλία. Έχει να πάρει "διπλό" η ομάδα της Καταλωνίας από το 2007.

Η Μπαρτσελόνα λοιπόν έχει πλέον 3 σερί αγωνιστικές χωρίς νίκες, καθώς προερχόταν από την ισοπαλία μ την Βιγιαρεάλ και την ήττα από την Ρεάλ.

Η τελευταία φορά που είχε δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα ήταν τέλη Οκτώβρη / αρχές Νοέμβρη του 2014, χάνοντας από Ρεάλ και Θέλτα. Τρεις σερί γκέλες είχε τον Μάιο του 2014, τις ισοπαλίες με Χετάφε, Έλτσε και Ατλέτικο.

ΣΟΘΙΕΔΑΔ: Ρούλι, Ελουστόντο (76' Θαλντούα), Ντιέγκο Ρέγες, Μίκελ Γκονθάλεθ, Ντε Λα Μπέγια, Ιγιαραμέντι, Τσάμπι Πριέτο, Γκρανέρο, Οϊαρθάμπαλ (88' Λίτρι), Θουρουτούθα (80' Ρουμπέν Πάρντο), Βέλα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Σέρτζι Ρομπέρτο (70' Ράκιτιτς), Μπουσκέτς, Αρντά Τουράν (59' Τζόρντι Άλμπα), Ραφίνια (46' Ινιέστα), Μέσι, Νεϊμάρ, Ελ Χανταντί.

Πηγή: sport24.gr

Δημοφιλή