Greek Brand New: Η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για το ελληνικό design επιστρέφει

Greek Brand New: Η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για το ελληνικό design επιστρέφει

Tον Ιανουάριο του 2017 για τρίτη συνεχή χρονιά η Greek Brand New θα είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση που προωθεί το ελληνικό design με 51 εταιρείες που επιχειρούν να αλλάξουν το πρόσωπο της Ελλάδας μέσα από τα προϊόντα τους. Χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, είδη σπιτιού, ρούχα και αξεσουάρ ιδιαίτερου σχεδιασμού και υψηλής ποιότητας προϊόντα που σχεδιάζονται στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής τους πραγματοποιείται στη χώρα μας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία νέων Ελλήνων που κόντρα στο ρεύμα φυγής επιμένουν να δημιουργούν στη χώρα μας και να παράγουν ποιοτικά προϊόντα προσπαθώντας να ταρακουνήσουν τα νερά του εισαγωγικού χείμαρρου από την Κίνα. Η πρώτη έκθεση έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2015 και βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό και ταmedia. Η συνεπής παρουσία της καλύπτει την ανάγκη μιας συνεχώς ανερχόμενης αγοράς, ενώ η έκθεση αναγνωρίζεται ως φορέας νέας πνοής στον επιχειρηματικό κόσμο.

Η Greek Brand New είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία. Βασική της δραστηριότητα είναι η ετήσια εμπορική έκθεση. Ωστόσο κάθε χρόνο επιδιώκουμε να ενισχύουμε τη δράση μας με παράλληλες εκδηλώσεις ώστε να προάγουμε το όραμά μας για μια Ελλάδα-‐ προορισμό ποιοτικού τουρισμού.

Στην επερχόμενη έκθεση θα διεξαχθεί μια ημερίδα ομιλιών την Κυριακή στις 15 Ιανουαρίου. Ο στόχος αυτής της ημερίδας είναι διπλός:

κατ' αρχήν να προωθήσει έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο προσέγγισης ενός απαιτητικού αγοραστικού κοινού και στη συνέχεια να καλλιεργήσει τη νοοτροπία της συνέργειας μεταξύ εταιρειών που μοιράζονται το κοινό όραμα της ανάδειξης της χώρας, αλλά και του κάθε τόπου χωριστά ως ποιοτικού τουριστικού προορισμού.

ΗGreek Brand New είναι η εμπορική έκθεση που αλλάζει την εικόνα της χώρας μας στους επισκέπτες της και σας καλεί να αγκαλιάσετε το όραμά της.

Σηµαντικές πληροφορίες για την έκθεση

H Greek Brand New 2017 θα λάβει χώρα στον πολυχώρο Αθηναΐς, Καστοριάς 34-‐36, στον Βοτανικό στις 13, 14 και 15 Ιανουαρίου. Το ωράριο της έκθεσης θα είναι 10.00' – 20.00' και απευθύνεται αποκλειστικά σε εμπόρους και media.

Ηημερίδα θα πραγματοποιηθεί την τελευταία μέρα της έκθεσης, Κυριακή 15 Ιανουαρίου στη Μουσική Σκηνή της Αθηναΐδας 11:00'-‐ 15:00'.

Τις μέρες και ώρες της έκθεσης θα πραγματοποιούνται δωρεάν δρομολόγια με mini bus της έκθεσης απ' τους σταθμούς του μετρό Ελαιώναςκαι Μεταξουργείο.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.greekbrandnew.com,

Facebook: Greek Brand New

GREEK BRAND NEW 13-15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΪΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 34-36, ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

Οι εκθέτες που θα συμμετέχουν είναι με αλφαβητική σειρά:

A FUTURE PERFECT, ALUMINATI, CABELI, CHRISTINA MORALI, CHRISTINA SKOULOUDI, CRETOONS, EA CERAMICS, GIS DESIGN, GOGREEK, GOLDEN BLACK, GRACIOUS GREECE, GREEK SALAD SANDALS, IDISTI, KLOTHO, KOUKOUTSI, LADOLEA, LILA RUBY KING, LOMMER, LOOMHANDMADE, LOVEGREECE, MARMAROMETRY, MKE, MOLLA, MTL, MY SCARF, NIVO SOAP, 1MATION, PLOOS DESIGN, PUZZLE FOREVER, QUPA, RDESIGN, SALTY BAG, SEA YOU SOON, SHEEPCOUNT, SOPHIA, T-‐GREEKS, THE COOL PROJECTS, THE FAMILY BEEZ, THE GREEK BAG, THE GREEK IMP, THE ROUND BUTTON, THE WANDERING WORKSHOP, TILT, TOMY K, TOURVAS, UGLY BELL, VF ARTNDESIGN, WAKS, WE DESIGN, WHEN IN GREECE, ZACHARIAS