ΕΚΘΕΣΗ

Ο δημιουργός επιχειρεί μια καλλιτεχνική προσέγγιση στο θέμα της σύγχρονης ενημέρωσης στο «σπίτι» των δημοσιογράφων.
Ένα ομαδικό αφιέρωμα στη μνήμη του πρόσφατα χαμένου ζωγράφου γίνεται ευκαιρία να αναζητηθούν οι ρίζες της ελληνικής ζωγραφικής.
Η κόρη του Β. Θεοχαράκη φωτογραφίζει την εγκαταλειμμένη οικογενειακή μονάδα σε μια έκθεση που στο φόντο υπογραμμίζει την έλλειψη μακροπρόθεσμης πολιτικής στήριξης στον βιομηχανικό κλάδο.
Στην παγκόσμια ναυτιλιακή έκθεση, 3-7 Ιουνίου, θα παρουσιαστούν καινοτομίες στον σχεδιασμό και την παραγωγή πλοίων.
Μια ξεχωριστή φωτογραφική έκθεση με το βλέμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες των Παρισίων από τον Αγγελο Ζυμάρα στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
Η έκθεση «Η ποίηση της πέτρας» αναδεικνύει τη ματιά του Φιλέλληνα, διεθνούς φήμης, φωτογράφου που κατέγραψε εικόνες της χώρας μας της εποχής της «αθωότητας»
... κι η κακοκαιρία Daniel όπως την έζησε ο εικαστικός Αλέξανδρος Ψυχούλης
Ο 27χρονος Αλέξανδρος, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Συνδρόμου Down, παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό της πόλης τις εικαστικές του δημιουργίες.
Στην έκθεση, η BayWa r.e. παρουσίασε και το νέο PV-Webshop, ένα σύγχρονο online εργαλείο, αποκλειστικά για εγκαταστάτες, το οποίο παρέχει άμεση πρόσβαση σε τιμές και διαθεσιμότητα.
Ο εξαιρετικός κατάλογος και η έκθεση «άνδρα πολύτροπον» που συνοδεύει έχει να κάνει με μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της οικονομικής - και όχι μόνο - ζωής του τόπου.