Η ζωή δεν είναι πάντα όμορφη: Μία μητέρα μοιράζεται την μάχη που δίνει ο γιος της με τον καρκίνο

Η ζωή δεν είναι πάντα όμορφη: Μία μητέρα μοιράζεται την μάχη που δίνει ο γιος της με τον καρκίνο
facebook

Μία μητέρα μοιράστηκε μία σπαρακτική φωτογραφία του 10χρονου γιου της, ο οποίος πάσχει από καρκίνο, προκειμένου να δείξει ότι η ζωή δεν είναι πάντα «πολιτικώς ορθή και όμορφη».

Η μητέρα που παραμένει ανώνυμη, μοιράστηκε την φωτογραφία αυτή στην σελίδα στο Facebook του «Love What Matters», μαζί με μία συγκινητική περιγραφή. Όπως ανέφερε η ίδια, έκανε αυτή την ανάρτηση για όλους όσους δίνουν την ίδια μάχη και για να δείξει στους υπόλοιπους πως ο καρκίνος μπορεί να καταστρέψει κάποιον.

«Για όποιον περνάει αυτή την απαίσια ασθένεια, πρόκειται να γίνει αληθινή, πολύ δύσκολα και πολύ γρήγορα», έγραψε η μητέρα.

«Αυτή η φωτογραφία που ποστάρω είναι από σήμερα το πρωί και πριν φωνάξετε: “Γιατί ανέβασε μία φωτογραφία του με πάνα;” Λοιπόν, γιατί η ζωή δεν είναι πάντα πολιτικώς ορθή και όμορφη, είναι αληθινή.»

Η μητέρα εξήγησε ότι τράβηξε την φωτογραφία αφού κουβάλησε τον γιο της στο μπάνιο και ο λόγος που φοράει πάνα είναι επειδή δεν μπορεί να συγκρατηθεί πλέον όταν θέλει να πάει τουαλέτα.

«Αυτό είναι δέρμα και κόκαλα, επειδή πρέπει να τον παρακαλέσω να φάει ένα πράσινο φασόλι για βραδινό ή να πιει ένα φλιτζάνι νερό μέσα στην μέρα. Έτσι είναι να έχεις τον γιο σου να κοιμάται μαζί σου το βράδυ γιατί φοβάται ότι θα συμβεί κάτι και θα είναι μόνος. Και όταν λέω κάτι εννοώ να πεθάνει. Έτσι είναι να συζητάς μέσα στην νύχτα με έναν 10χρονο που σε ρωτάει αν πεθάνει, αν θα πάει στον παράδεισο και αν θα δει τον πατέρα του εκεί και αν θα μπορεί να του μιλάει και να παίξει μαζί του.», ανέφερε.

Η μητέρα του εξήγησε ότι ο Drake συχνά κάνει εμετό επειδή το στομάχι του είναι άδειο και πρέπει να παίρνει 44 ταμπλέτες χημειοθεραπείας κάθε εβδομάδα.

Από την στιγμή που έμαθα ότι ήμουν έγκυος μέχρι το μέλλον για πάντα, ήταν ο λόγος για να ζω. Είναι το χαμόγελό μου, η αγάπη μου, ο χτύπος της καρδιάς μου. Είναι, επίσης, τα δάκρυά μου, ο καημός μου, η κατήφεια μου. Είναι η ζωή μου», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε ολόκληρο το συγκινητικό μήνυμα.