Εάν αυτή η ιστορία είναι αληθινή, ο Tom Hardy είναι ο σούπερ ήρωας που όλοι θέλουμε

Εάν αυτή η ιστορία είναι αληθινή, ο Tom Hardy είναι ο σούπερ ήρωας που όλοι θέλουμε
Cast member Tom Hardy poses at the premiere of
Mario Anzuoni / Reuters
Cast member Tom Hardy poses at the premiere of

Εάν σας έλεγαν ότι πρέπει να διαλέξετε έναν και μόνο ηθοποιό που θα μπορούσε στην πραγματική ζωή, όχι μόνο να κυνηγήσει έναν κλέφτη, αλλά και να τον πιάσει, ποιον θα επιλέγατε;

Η απάντηση είναι μία. Αυτό το υπέροχο πλάσμα. Ο Tom Hardy.

O πρωταγωνιστής του Taboo φαίνεται πως δεν είναι σκληρός μόνο στην οθόνη, αλλά και στην πραγματικότητα, αφού φέρεται πως βοήθησε να πιαστεί ένας κλέφτης, κυνηγώντας τον μέσα στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Hardy κυνήγησε τον κλέφτη μέσα από κάτι κήπους και μερικά κτίρια στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Δεν έμεινε όμως εκεί, αφού κατάφερε και να τον πιάσει, ελέγχοντας μάλιστα εάν έχει επάνω του όπλα, ενώ ζήτησε να δει την ταυτότητά του. Και όλα αυτά, επισφραγίστηκαν με μία φράση, την οποία φανταζόμαστε ότι είπε με τη μοναδική βρετανική προφορά του: «Το έπιασα το μ***ί». Ναι, αυτό ακριβώς λένε πως είπε.

Υπάρχει μάλιστα και ένας μάρτυρας, o 22χρονος Arun Pullen: «Ο Tom πρέπει να περπατούσε στον δρόμο. Άρχισε ξαφνικά να τους κυνηγάει και έμοιαζε έξαλλος. Τον ρώτησ τι έγινε και μου είπε ότι τον κυνήγησε στον πίσω κήπο μου και τον έπιασε γύρω από το τετράγωνο.»

Αν και δεν είμαστε απολύτως σίγουροι πως όντως το περιστατικό έγινε, μπορούμε πάντα να ελπίζουμε. Άλλωστε, αν δεν είναι ικανός ο Tom Hardy να πιάσει έναν κλέφτη, τότε ποιος;