Δεν είστε έτοιμοι για τον Marilyn Manson ως ανατριχιαστικό δολοφόνο στο πρώτο trailer του «Let Me Make You A Martyr»

Δεν είστε έτοιμοι για τον Marilyn Manson ως ανατριχιαστικό δολοφόνο στο πρώτο trailer του «Let Me Make You A Martyr»

Είχαμε ακούσει εδώ και καιρό για την νέα κινηματογραφική απόπειρα του Marilyn Manson, ο οποίος κάνει κατά καιρούς περάσματα σε ταινίες, μόνο που αυτή τη φορά αναμενόταν να αναλάβει έναν αρκετά πιο απαιτητικό και κεντρικό ρόλο.

Σήμερα κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του «Let Me Make You A Martyr», και έχουμε επιτέλους μια ολοκληρωμένη εικόνα της νέας ταινίας του Manson. Και, αν είναι ό,τι υπόσχεται το σχεδόν 2λεπτο βίντεο, μάλλον θα μας αρέσει κιόλας.

Το «Let Me Make You A Martyr» είναι ένα θρίλερ εκδίκησης για δύο αδερφούς που, ως ενήλικες πλέον, αποφασίζουν να σκοτώσουν τον πατέρα τους, ο οποίος τους κακοποιούσε ως παιδιά. Ο Manson παίζει τον πληρωμένο δολοφόνο που έχει προσλάβει ο πατέρας τους για να σκοτώσει τον αδερφό που αποφάσισε να εξεγερθεί.

Εντάξει, όλες οι οικογένειες έχουν προβλήματα, ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε τους ξένους ανθρώπους.

Οι John Swab και Corey Asraf, το δίδυμο πίσω από το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας, η οποία βρισκόταν στα σκαριά εδώ και 10 χρόνια, είπαν: «Θέλαμε να πούμε μια ιστορία που θα αντιπροσώπευε αληθινά τον αγώνα μας με τον εθισμό και την κακοποίηση. Έπειτα από 10 χρόνια που το ονειρευόμασταν και που δεν τα παρατήσαμε ποτέ, είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε αυτή την ταινία με τον κόσμο».

Η ταινία θα κυκλοφορήσει σε διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες στις 6 Ιουνίου και θα προβληθεί σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες στην Αμερική.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το -ανατριχιαστικό, δε θα σας πούμε ψέματα- trailer.