Ο Sean Combs είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος celebrity στην λίστα του Forbes για το 2017

Ποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος celebrity στην λίστα του Forbes για το 2017;

Συνήθως η δόξα συνοδεύεται από χρήματα, αλλά αυτό δεν είναι πάντοτε αλήθεια. Κάποιος που φιγουράρει συνέχεια σε περιοδικά ή κάνει τη μία εμφάνιση μετά την άλλη δεν σημαίνει ότι είναι και ο πιο ακριβοπληρωμένος, ούτε και ο πιο διάσημος.

Τρανταχτό παράδειγμα ο Sean Combs (γνωστός και ως P. Diddy), ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστα του Forbes με τους 100 πιο ακριβοπληρωμένους celebrities με εισόδημα 130 εκατομμύρια δολάρια. Αν και διατηρεί ένα χαμηλών τόνων προφίλ, ο Combs, έχει την δική του σειρά με ρούχα, που ονομάζεται Sean John, από την οποία εκτιμάται ότι έβγαλε 70 εκατομμύρια δολάρια, καθώς και είναι συνέταιρος στην βότκα Diageo Ciroc.

Κάπως έτσι, ο μουσικός κατάφερε να ξεπεράσει σε εισόδημα το 2017, την Beyoncé Knowles, η οποία βρίσκεται δεύτερη στην λίστα με 105 εκατομμύρια δολάρια και την J. K. Rowling που βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεότερη στην λίστα είναι η Kylie Jenner, η μικρή ετεροθαλής αδερφή της Kim Kardashian, η οποία βρίσκεται στην 59η θέση με εισόδημα 41 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε ποιοι διάσημοι βρίσκονται στις 10 πρώτες θέσεις:

1. Sean Combs

2. Beyoncé Knowle

3. J. K. Rowling

4. Drake

5. Christiano Ronaldo

6. The Weeknd

7. Howard Stern

8. Coldplay

9. James Patterson

10. LeBron James