«The Foreigner»: Ο Jackie Chan πιο σοβαρός και τρομακτικός από ποτέ στο trailer της νέας του ταινίας

«The Foreigner»: Ο Jackie Chan πιο σοβαρός και τρομακτικός από ποτέ στο trailer της νέας του ταινίας
The Foreigner

Μπορεί να έχει πατήσει τα 63, αλλά ο Jackie Chan παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους action heroes του κινηματογράφου, κάτι που αποδεικνύει και με το παραπάνω στο trailer της νέας του ταινίας, «The Foreigner». Στο ίδιο trailer, ωστόσο, αποδεικνύει και κάτι ακόμη: πως εκτός από θρύλος στο χώρο των πολεμικών τεχνών, είναι και ένας εξαιρετικός ηθοποιός.

Στο «The Foreigner», ο Chan υποδύεται τον Quan, έναν επιχειρηματία του οποίου η κόρη σκοτώνεται σε μια τρομοκρατική επίθεση. Αντί να βγει στους δρόμους και να αρχίσει να παίρνει κεφάλια, όμως, ο Quan θρηνεί σιωπηλά τον χαμό του παιδιού του, ενώ ταυτόχρονα ζητά με επιμονή από έναν αξιωματικό της Βρετανικής κυβέρνησης, τον Liam Hennessy -τον οποίο υποδύεται ο Pierce Brosnan- να του δώσει τα ονόματα των τρομοκρατών. Όταν ο Quan καταλαβαίνει πως ο Hennessy είναι μπλεγμένος στην επίθεση, κάνει αυτό που θα έπρεπε να είχε κάνει από την αρχή: βγαίνει στο δρόμο και παίρνει κεφάλια.

Αυτά βέβαια είναι όσα μπορούμε να ερμηνεύσουμε από τα περίπου 2μιση λεπτά του trailer, το οποίο κυκλοφόρησε χτες, 26/6, και μας δείχνει έναν Jackie Chan μακριά από τη συνήθη περσόνα του καλοκάγαθου και μονίμως χαμογελαστού ήρωα, σε μια πιο σκοτεινή, εσωτερική και στιβαρή ερμηνεία.

Το σενάριο ανήκει στον David Marconi, ο οποίος βασίστηκε στο μυθιστόρημα «The Chinaman». Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Martin Campbell, υπεύθυνος για δύο James Bond («Επιχείρηση Χρυσά Μάτια» και «Casino Royal»), τη «Μάσκα του Ζορρό» και, δυστυχώς, το «Green Lantern».

Το «The Foreigner» θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 13 Οκτωβρίου.