Game of Thrones: Τι μοναδικό δώρο θα κάνει τελικά ο Euron στην Cersei; Τρεις απόλυτα λογικές θεωρίες

Τι μοναδικό δώρο θα κάνει τελικά ο Euron Greyjoy στην Cersei; Τρεις απόλυτα λογικές θεωρίες
youtube

Το πρώτο επεισόδιο της έβδομης σεζόν του Game of Thrones ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν μετά από τόσο μεγάλη αναμονή. Ένα γρήγορο επεισόδιο με δράση, το οποίο καταπιάνεται με όλες τις ιστορίες έστω και για λίγο και πάει την ιστορία ένα βήμα παραπέρα.

(Προσοχή! Το κείμενο περιεχέι spoilers – μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε)

Επειδή, όμως, οι θαυμαστές του Game of Thrones είμαστε ανικανοποίητοι και πάντοτε θα έχουμε αναπάντητα ερωτηματικά και θα ασχολούμαστε με τις διαφορετικές θεωρίες, δεν θα μπορούσαμε να μην αναρωτηθούμε τι πρόκειται να είναι αυτό το πολύ ιδιαίτερο δώρο που ο Euron Greyjoy υποσχέθηκε ότι θα φέρει στην Cersei.

Το Time προσφέρει τρεις πολύ ενδιαφέρουσες θεωρίες. Η πρώτη δημοφιλής θεωρία είναι ότι το δώρο που θα προσφέρει ο Euron είναι ο Tyrion, τον οποίο η Cersei θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο του Joffrey.

Μία δεύτερη θεωρία είναι ότι ο Euron θα πιάσει κάποιον άλλο μέλος από τους συμμάχους της Daenerys, όπως την Olenna Tyrell, την δολοφόνο της Myrcella, Ellaria Sand ή την ίδια του την ανιψιά, την Yara.

Το δώρο του Euron, όμως, μπορεί να είναι και ένα αντικείμενο. Στα βιβλία «A Song of Ice and Fire», ο Euron υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του το Dragonbinder, ένα κέρας με το οποίο μπορεί να ελέγξει τους δράκους. Και εάν πράγματι η Daenerys έρθει αντιμέτωπη με την Cersei για τον σιδηρούν θρόνο, τότε ένα τέτοιο αντικείμενο καταλαβαίνουμε όλοι ότι θα είναι πολύ χρήσιμο.