Το πρώτο teaser του «American Horror Story: Cult» φέρνει ξανά τους εφιάλτες στη ζωή μας

Το πρώτο teaser του «American Horror Story: Cult» φέρνει ξανά τους εφιάλτες στη ζωή μας
FX

Ίσως να μην υπάρχει μεγαλύτερο πειραχτήρι στην αμερικανική τηλεόραση από τον Ryan Muprhy.

Κάτι που αποδείχτηκε για άλλη μια φορά χτες, Παρασκευή, όταν το FX έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο promo teaser της νέας, έβδομης σεζόν του «American Horror Story», η οποία θα έχει τον ενδιαφέρον τίτλο «American Horror Story: Cult».

Φυσικά, ακριβώς όπως μας έχει συνηθίσει ο Murphy, το teaser δεν δίνει την παραμικρή πληροφορία για το κόνσεπτ της σεζόν, μας δίνει όμως μια χορταστική γεύση από το χαρακτηριστικό στυλ του δημιουργού -και με το παραπάνω.

Αυτά είναι όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το νέο «AHS», πέρα από τους κλόουν του teaser: Η ιστορία θα λαμβάνει χώρα μετά τις προεδρικές εκλογές του 2016, με το πρώτο επεισόδιο να ξεκινά από το Michigan, τη βραδιά των εκλογών. Δεν θα υπάρχουν ηθοποιοί που να υποδύονται τον Donald Trump ή τη Hillary Clinton αλλά στο καστ περιλαμβάνονται οι Evan Peters (που θα έχει «την πιο σκληρή του χρονιά» στη σειρά μέχρι τώρα, όπως είπε ο Murphy), Sarah Paulson, Frances Conroy, Cheyenne Jackson και Mare Winningham, καθώς και οι Lena Dunham, Billie Lourd, Billie Eichner, Colton Haynes, Alison Pill και Adina Howard.

Ο Murphy έχει ανεβάσει μερικές φωτογραφίες στο Instagram που δείχνουν τον Twisty the Clown από το «AHS: Freak Show», έναν χαμογελαστό άνθρωπο-ελέφαντα και κάποιον καλυμμένο με μέλισσες. Στοιχεία για τη νέα σεζόν, προφανώς, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος μέχρι την πρεμιέρα.

Το «American Horror Story: Cult» θα έχει 11 επεισόδια και θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 5 Σεπτεμβρίου.