Γυναίκα στη Βρετανία «εντόπισε» τη μητέρα της που ήταν νεκρή εδώ και ενάμιση χρόνο μέσω του Google Earth

Γυναίκα στη Βρετανία «εντόπισε» τη μητέρα της που ήταν νεκρή εδώ και ενάμιση χρόνο μέσω του Google Earth
google earth

H Denise Underhill κατάγεται από τις ΗΠΑ αλλά ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η μητέρα της, Beryl Turton πέθανε πριν από ενάμιση χρόνο, αλλά, όπως είναι φυσικό, η κόρη της την σκέφτεται συχνά.

Μια μέρα, όπως εξηγεί η Underhill, μιλώντας στην Tamworth Herald αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει στη μητέρα της αλλά κάτι τέτοιο φυσικά ήταν αδύνατο. Καθώς όμως αισθάνθηκε μια νοσταλγία αποφάσισε να μπει στο Google Earth, να αναζητήσει τη διεύθυνση του σπιτιού όπου έμενε η μητέρα της και να δει, εάν υπήρχε διαθέσιμη φωτογραφία, πως είναι σήμερα το σπίτι το οποίο είχε πουληθεί το 2015.

Η Underhill, βρήκε πολύ εύκολα το σπίτι που βρίσκεται στην οδό Chaytor και το αναγνώρισε αμέσως όταν εμφανίστηκε η φωτογραφία στην οποία έκανε ζουμ. Και τότε έμεινε άφωνη. Στη φωτογραφία που ήταν διαθέσιμη στο Google Earth εμφανιζόταν η μητέρα της, έξω από το σπίτι να ποτίζει στον κήπο.

Η φωτογραφία προφανώς και είχε τραβηχτεί πριν τον θάνατο της γυναίκας. Η Underhill δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε. «Ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Στην άκρη τoυ δρόμου που οδηγεί στην είσοδο του σπιτιού ήταν η μητέρα μου. Πότιζε στον κήπο, όπως έκανε πάντα. Ήμουν έκπληκτη. Μου έφτιαξε τη μέρα. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να σε τραβήξει μια φωτογραφία αλλά διαρκούν για μια ζωή. Νομίζω πως κάποιος ήθελε να το δω αυτό», είπε η γυναίκα στην Tamworth Herald.