Έψαχνε για 13 χρόνια το δαχτυλίδι του γάμου της και βρέθηκε «εγκλωβισμένο» σε ένα καρότο στον κήπο της

Έψαχνε για 13 χρόνια το δαχτυλίδι του γάμου της και βρέθηκε «εγκλωβισμένο» σε ένα καρότο στον κήπο της
cbc

Το να χάσεις πράγματα και μάλιστα αξίας σε πολλές των περιπτώσεων, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Το πού θα καταλήξεις να τα βρεις εντέλει, είναι κάτι που συνιστά μια ειδοποιό διαφορά στην ιστορία των κατά καιρούς απολεσθέντων αντικειμένων, προσωπικών και μη.

Η Mary Grams, 84 ετών σήμερα, είχε χάσει το δαχτυλίδι του γάμου της από το 2004, αυτό με το οποίο ο σύζυγός της τής πρότεινε να παντρευτούν το μακρινό 1951. Έψαχνε για καιρό να το βρει, χωρίς ποτέ να πει στο σύζυγό της ότι το έχασε για να μην τον στενοχωρήσει αλλά κάποια στιγμή απλώς το πήρε απόφαση ότι το δαχτυλίδι είχε εξαφανιστεί και δεν υπήρχε πιθανότητα να το εντοπίσει.

Ο άντρας της πέθανε πριν 5 χρόνια, λίγο μετά την 60η επέτειο του γάμου τους κι έτσι δεν πρόλαβε να μάθει ποτέ όχι μόνο ότι το δαχτυλίδι είχε χαθεί αλλά και ότι τελικά βρέθηκε στο πιο απρόσμενο σημείο. Η νύφη της Grams βρισκόταν στην οικογενειακή φάρμα και κάποια στιγμή παρατήρησε ένα δαχτυλίδι, σχεδόν «εγκλωβισμένο» στη μέση ενός καρότου.

Το έδειξε στον άντρα της κι εκείνος αμέσως το αναγνώρισε, λέγοντας πως είναι εκείνο που για χρόνια ψάχνει η μητέρα του. Η χαρά της Mary Grams είναι σαφώς μεγάλη, η οποία δηλώνει ότι δεν πρόκειται να το αποχωριστεί ποτέ ξανά.