ΒΙΝΤΕΟ

To Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα στο στόχαστρο της κυβέρνησης και στα πρωτοσέλιδα του Τύπου με υπόνοιες για σκάνδαλο δωροδοκίας.
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ευχαρίστησε τους χορηγούς, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τις ενδυμασίες των Iερειών για τις Τελετές της Ολυμπιακής Φλόγας και τις εμφανίσεις της Ολυμπιακής ομάδας.
Και κρίνοντας από το βίντεο, οι άνδρες της τροχαίας που ανέλαβαν τη δουλειά δεν την κάνουν και με πολύ κέφι. Δεν έχει γίνει γνωστό πόση ώρα τους πήρε να καθαρίσουν τον δρόμο...
Την κάβα έχει ενοικιάσει ιδιοκτήτης νυχτερινών μαγαζιών, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί της αρχές
Μαρτυρίες κατοίκων. Η έκρηξη προκάλεσε κρατήρα 40εκατ, ζημιές σε πολλά οχήματα και σε παρακείμενο κατάστημα. Η βόμβα ήταν από εκρηκτική ύλη, βραδύκαυστο φυτίλι, κοινό πυροκροτητή.
Σοκαριστικές εικόνες με δεκάδες νεαρούς στην Πλατεία Αριστοτέλους να κυνηγούν, να υβρίζουν, να φτύνουν, να πετούν πέτρες και μπουκάλια. Στο αυτόφωτο την Δευτέρα οι συλληφθέντες.
Την ώρα που το θύμα επιχειρεί με ένα μαδέρι στα χέρια να καταφέρει χτύπημα σε ένα από τα άτομα με τα οποία διαπληκτίζεται, κάποιος τον πυροβολεί στο κεφάλι.
Περισσότερα από δέκα κιλά κάνναβης