Αντί να χαζεύετε τις ζωές των άλλων στο Instagram, ακολουθήστε αυτούς τους 10 λογαριασμούς και μάθετε λίγη τέχνη

Δημοσιεύθηκε: Ενημερώθηκε:
INSTAGRAM
Instagram
Εκτύπωση

Το Instagram έχει την, σχεδόν μαγική, ιδιότητα να σε κάνει να σπαταλάς τεράστια χρονικά διαστήματα (που δεν σου περισσεύουν) χαζεύοντας φωτογραφίες άγνωστων ανθρώπων, τους περισσότερους από τους οποίους δε θα γνωρίσεις ποτέ από κοντά, μέχρι που φτάνεις στο σημείο να συνειδητοποιείς πως ξέρεις πλέον περισσότερο για αυτούς παρά για τον κολλητό σου.

Αν, ωστόσο, του δώσεις την κατάλληλη προσοχή, μπορείς να ανακαλύψεις μέσα σε αυτό λογαριασμούς που θα σου μάθουν δυο πράγματα για τον κόσμο, τις τέχνες, τον πολιτισμό και χίλια δυο άλλα πράγματα. Και ο χρόνος που θα σπαταλάς εκεί δεν θα μοιάζει πια και τόσο χαμένος.

Αυτό ακριβώς πετυχαίνουν οι ακόλουθοι 10 λογαριασμοί του Instagram, άλλοι από ιδρύματα τέχνης και πολιτισμού και άλλοι από ανθρώπους που εργάζονται και κινούνται στο χώρο εδώ και χρόνια.

Είτε λοιπόν είστε λάτρεις της τέχνης, είτε ασχολείστε επαγγελματικά με αυτή, είτε θέλετε, απλά, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας στο εν λόγω αντικείμενο, κάντε τα follow σας παρακάτω και δεν θα μετανιώσετε.

Eva Respini


Mia Locks


Dee Deeberg


Nancy Spector


Sotheby's


Artforum


White Cube


Simon de Pury


Art Basel


The Met