tekhne

«Γι’ αυτό τα παιδιά κρύβουνε τα χρυσωμένα χέρια τους στις άδειες τσέπες, μην τα μαλώσει η μάνα τους που όλη τη νύχτα παίζανε κρυφά με το φεγγάρι»
Σχετικά με την αποκαθήλωση του έργου της Γεωργίας Λαλέ από το χώρο του ελληνικού γενικού προξενίου της Νέας Υόρκης
Η λάθος απόφαση του υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη, για ένα συμβολικό έργο Τέχνης, που - κανονικά - μόνο μας ενώνει ως Ελληνες.
Η αγαπημένη μας Ντέλλα Ρούνικ πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την έκθεση της «Αφή Υφής».
Η επιτυχημένη κωμικός εξηγεί στην HuffPost προς τι όλη αυτή η «φασαρία» με το stand up comedy, σε μια συνέντευξη όχι τόσο «ρηχή» όσο ο τίτλος της παράστασής της.
Στην έκθεση «Παράλληλη θέαση» της Συλλογής της Τράπεζας της Ελλάδος στο Ιδρυμα Θεοχαράκη, ιστορικές δημιουργίες συναντώνται με σύγχρονες σε δυναμικό διάλογο.
Το Μουσείο συγκέντρωσε το ποσό των 24,2 εκατομμυρίων ευρώ για να το διεκδικήσει.
Η φιλοσοφία και οι αριθμοί. Γιατί ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος ίδρυσε και συνεχίζει να χρηματοδοτεί τον οργανισμό που έχει στόχο την ανάδειξη της σύγχρονης τέχνης στο δημόσιο χώρο.
Η τέχνη δεν είναι εδώ για να υπενθυμίζει το κακό ούτε για να μας δίνει κίνητρο, αλλά για να μας βοηθά να επουλώσουμε το τραύμα, τόσο το προσωπικό όσο και το οικουμενικό
Εκθεση του πολυταξιδεμένου Ιταλού καλλιτέχνη που έχει παρουσιάσει τη δουλειά σου σε μεγάλα μουσεία του κόσμου στον artworx στην Κηφισιά.