theatro

Η κωμωδία των Σακελλάριου - Γιαννακόπουλου (που αγαπήσαμε με τον υπέροχο Βασίλη Λογοθετίδη) θα κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Βέμπο πριν τα Χριστούγεννα.
Καλύτερη Παράσταση «Ο Αποτυχημένος» της ΕΛΣ, στη Στεφανία Γουλιώτη το Βραβείο Γυναικείας Ερμηνείας, στον Αργύρη Ξάφη το Βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας.
Το έργο του Ιβάν Βιριπάγιεφ ως αντίδοτο στην «ψυχοπολιτική ασφυξία» της Generation Z. Ένας θίασος 25 ατόμων σε μια spiritual rave εμπειρία. Στη Στέγη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή.
«Μας είχε επισκεφθεί στις αρχές του έτους. Ήταν συναρπαστικό να τον ακούω να αφηγείται ιστορίες από τα νεανικά του χρόνια...»
Με τις εξαιρετικές Ρένη Πιττακή, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Λουκία Μιχαλοπούλου.
Ένα έργο για τη γυναικεία χειραφέτηση με όχημα τον έρωτα, που προκάλεσε μέγα σκάνδαλο. Από τις 30 Οκτωβρίου στο Εθνικό Θέατρο.
Ένα δυναμικό πρόγραμμα που εκτός των άλλων δίνει βήμα στο νεοελληνικό έργο. «Είμαστε ένα ανοιχτό θέατρο. Δεν μας ενδιαφέρουν τα πυροτεχνήματα», τόνισε ο καλλιτεχνικός διευθυντής Νίκος Διαμαντής.
Η εχθρότητα Ελλήνων και Τούρκων μέσα από την ιστορία της Σοφίας και του Φατίχ που ερωτεύτηκαν ως φοιτητές σε μια χώρα της Δύσης και έκαναν ένα μπακλαβατζίδικο στην πόλη του Μεσολογγίου.
Ακόμη και μεταξύ άλλων, μία μουσική παράσταση για τη ζωή του Στράτου Διονυσίου. Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της νέας σεζόν.
Ένα από τα σπουδαιότερα έργα της ελληνικής παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας.