eikastik;a

Αύξηση 78% στα εισιτήρια, 33% στα πωλητήρια και 427% στα έσοδα από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης για τον Οργανισμό Θεσσαλονίκης.
Ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της μεταπολεμικής μοντέρνας τέχνης.
Ποιητικά σπαράγματα ενός αστικού τοπίου από τον Γιώργο Κρανίου στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών.
Η διεθνώς διακεκριμένη υψίφωνος και ναϊφ ζωγράφος μιλά στη HuffPost με αφορμή την έκθεσή της στο Σύλλογο Οι Φίλοι της Μουσικής, στη μνήμη του Χρ. Λαμπράκη.
Το έργο του Ολλανδού ζωγράφου που άλλαξε τη τέχνη του 17ου αιώνα, απεικονίζοντας χαρούμενους ανθρώπους με κόκκινα μάγουλα, σε αναδρομική έκθεση στο Άμστερνταμ.
Είχε καταθέσει αγωγή ισχυριζόμενος ότι σε συνεργασία με τον έμπορο τέχνης Ιβ Μπουβιέ τον υπερχρέωσε κατά 1 δισεκατομμύριο δολάρια.
Ο πίνακας του Τζον Οουπι, διαστάσεων102 εκ. επί 127 εκ., με τίτλο «Η Δασκάλα», είναι αδελφικός ενός παρόμοιου έργου που στεγάζεται στην Πινακοθήκη Τέιτ.
Μυστήριο με τη διαδρομή του μετά το 1925 και μέχρι τη δεκαετία του 1960. Πάνω από 54 εκατ. δολάρια η αξία του πίνακα που τίθεται σε δημοπρασία τον Απρίλιο.
Παρά τον χορό εκατομμυρίων, τη χρονιά που φεύγει ο πήχης χαμήλωσε και το τοπίο άλλαξε ακόμη μια φορά.
Αλγόριθμος που αναπτύχθηκε κατόπιν λεπτομερούς εξέτασης 49 μη αμφισβητούμενων έργων του ζωγράφου μπορεί να αναγνωρίσει τα αυθεντικά έργα του με ακρίβεια 98%.